[]

Duyuruda Nefroloji ile ilgili bilgisi olan doktor var mı? acil

acil olmasının sebebi kafayı yemek üzere olmamız. Annemin zaten sağlık sorunları mevcuttu.
Şuan böbrek üstü bezi ile pankreas arasında kist gibi bir şey tespit edildi. Araştırıldı ancak kistten ziyade ne olduğu belirlenemeyen kitle benzeri bir şeyden bahsedilmiş. bugun tetkik sonuçlarını inceleyen doktor, ne olduğu tespit edilemediğinden yatış yapılarak araştırılmasını istemiş ve pazartesi günü gelip, yatışını yapmasını söylemiş.

Eee ne var bunda? kadın ketum. doktor, kötü bir şey söylemiş olsa da paylaşmaz. Bu kitlenin ne olduğu neden tetkiklerle, muayenelere giderek belirlenmiyor da yatış isteniyor? çok ciddi anlamda korkuyoruz. Araştırma için yatışının istenilmesi normal mi?

Duyuru çok cahilce olabilir. sonuçta tetkik vs. paylaşamadım ve yeterince ayrıntı bildremedim. duygusallığa verin. Sadece Pazartesi'ne kadar kafayı yemektense, bu durum için Araştırma sebebiyle yatışının istenilmesi normal olup olmadığını sormak istedim. umarım burada bir doktor görür duyuruyuç

 
kan değerlerine bağlı olarak temkinli yaklaşılmış olabilir.

not: doktor değilim
  • nyist_  (14.01.17 00:24:35 ~ 00:29:55) 
İleri tetkik ve araştırma için yatış yapılması sık yapılan bir şey.panik olmayın. Mesela ayaktan MR 3 ayda anca çekilecekken yatınca birkaç günde çekilir.
Geçmiş olsun bu arada.

  • cekcekli  (14.01.17 00:28:10) 
parcadan biyopsi yapmak isteyebilirler. doktor basindan atmamis yatis vermis cok da guzel yapmis. hemen kotu dusunmeyin cok gecmis olsun


  • oscar  (14.01.17 01:57:59) 
cekcekli gibi düşünüyorum ben de onbeş kere hastaneye gidip gelmektense yatan hasta kontenjanıyla hızlı hızlı tahliller yapılır ilgili diğer birimlere danışılır siz de ötekine oranla çok çok daha kısa bir süre sinir stres yaşarsınız.


  • herp  (14.01.17 03:05:46) 
Bu durum pek nefrolojiyle alakalı değil. Eğer gerçekten kitleyse genel cerrahi bakar ona. Bence iyi bi cerrahla görüşseniz daha faydalı olabilir


  • mavifil  (14.01.17 15:28:35) 
merhaba, böbreküstü bezine bağlı bir kitle olabilir.

kitle için surrenal mr çekilmesi gerekebilir. eğer elinizde daha önceden yapılmış bir görüntüleme varsa onunla kitlenin boyut artışı var mı yok, radyolojik görünümünde bir farklılık var mı karşılaştırılabilir. ayrıca bazı kan testleri ve 24 saatlik idrar toplanması gerekebilir (surrenaldeki bazı kitlelerin metabolitlerinin saptanması için)

bunların sonuçlarına göre tekrar değerlendirme yapmak istiyordur.

umarım ciddi bir şey değildir. geçmiş olsun.
  • swayze  (14.01.17 17:36:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.