[]

Ales vb sınavlara giriyorum ama çalışasım gelmiyor

Zamanında üniversite sınavında 3000.olmuştum derece yapmıştım.Üniversite kazandıktan sonra ne üniversitede iyi çalıştım ne de şu an ki ales vb sınavlara :) Artık çalışasım gelmiyor .Size de oluyor mu ?




 
Ales'e calismasan da olur.
diger sinavlar icin ise zamanla motivasyon kaybi olabilir, bu normal.

  • cedex  (13.01.17 22:44:47 ~ 22:48:53) 
başlangıcı yaparsan ardından zevkli hale geliyor. tek başına da sıkıcı olabilir kendine aynı sınava giren bir arkadaş bul ve sanki onunla yarışıyormuş gibi ol.


  • blue eyes white dragon  (13.01.17 22:48:44) 
ben de öyleyim hatta master sürecinde derslere çalışmak bile çok zor geldi. araştırma yaparım makalemi okurum ama test çözmek, sınava çalışmak bir yaştan sonra zor oluyor belki.


  • pamuk helvalar cebe  (13.01.17 22:53:45) 
yüksek lisansta derece yaptım, yurtdışına da gittim. dersleri muhteşem bitirdim. teze başladım. aynı zamanda iş hayatı da girdi bunlar olurken tabii. 3 sene tezle ilgili hiçbir şey yapmadım. sonra bir ara gaza gelip gidip danışmanla konuştum, tezi değişmek istedim dandik bir şey yazayım bitsin dedim. gaza getirdi aynı tezden devam dedik. yine bir şey yapmadım. şimdi gidip danışmanla konuşacak yüzüm de yok.

anladım ki benden geçmiş. otur çalış falan öeeh. onun yerine işe kasarım elime bir şey geçer. yani geçti mi geçer, ben pes ettim okumaya kasmıyorum artık. tabii mesleğimle ilgili okumaları sürekli yapıyorum ama eğitim falan o iş benden geçmiş.
  • colg fusion  (13.01.17 23:24:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.