[]

Kariyer akılları alınır acil cvp pls ltf tsk

Duyuru kafam çok karışık fikirlerinize ihtiyacım var. Önceki duyurumda da başını anlatmıştım, yeni gelişmeler oldu..

İş yerinde çok bunaldım, kesin ayrılmak istiyorum buna karar verdim. Eşimin kendi işi, benim işimle de benzer alanlar.. Ama kafamda 7/24 beraber olmak evliliği olumsuz etkiler mi soruları vardı.
Derken çok istediğim bi firmadan görüşmeye çağıralım, iyi de geçti fakat 2 görüşme daha olacak, en az 2 hafta daha sürmesi demek bu..

Bu iş yerimde her geçen gün stres daha artıyor,mümkünse 1 gün daha kalmak istemiyorum

Sorularım şöyle
1. Pazartesi istifa etsem 6 hafta ihbar sürem var. Hem yeni gelecek.kisiyi yetiştirmek hem de 14 günlük iznimin para olarak karsiligini almak istiyorum çıkarken. 6 hafta dolmadan beni çıkarıp izin parasını da vermeme hakları var mı? Departmanda tek çalışıyorum illa birinin gelip yetiştirilmesi için zaman gerekecek..

2. Ben hem 6 haftayı tamamlamayip hem izin paramı alabilir miyim?
3. Pzt istifa edip görüştüğüm firmaya istifa ettiğini soylemesem, referans olarak da bu şirketten kimseyi vermesem.. Yine de bizim ik yi falan arayıp konuşurlar mi?

Ben napayım bilemedim..
Hep bu dolunay dan..kafalar karışık karar veremiyorum :(
Siz naparsiniz?

 
şunu yapmak hakkın. pzts istifa dilekçeni verir, işten ayrılış tarihin olarak yasal ihbar sürenin bittiği günü belirtirsin. izin dilekçeni de verir, bu süre içinde iznini kullanabilirsin. onlar 6 haftayı beklemene gerek yok, hemen gidebilirsin deme hakkına sahipler, ancak izin paranı mutlaka ödemek zorundalar. bilmen gereken şey, buradan yıllık izinliyken öbür şirkete başlayamazsın.


  • elinde tivit  (13.01.17 19:26:55) 
Peki şöyle bir şey yapabilir mi:
6 haftanın 4 haftası çalıştırıp, 2 haftalık iznimi ihbar sürem den kesmek?
Ben sonuç olarak.o parayı almak istiyorum, tatile gidip yıpranmamin izlerini azaltmaya çalışıcam onunla :)
  • lambada  (13.01.17 19:34:39) 
hayır


  • elinde tivit  (13.01.17 21:31:49) 
Ben kurumsal bir firmada calisirken bir benzerini yapmistim. Ihbar suremin is arama izinleri ile normal yillik iznimi birlestirip 1 ay hic ise gitmeden maas almistim.
Tamamen insan kaynaklari ve yoneticinle aranin nasil oldugu ile ilgili bir durum.

  • gormemisin oglu  (14.01.17 05:58:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.