[]

viyanada ne yapilir

selam gezginler haftaya sevdicek ile viyanaya gidiyorum. ne yapilir nerde kalinir ne yenir icilir? nereleri gezilir?




 
Tuna Nehri gezisi yapılabilir , merak ediyorum


  • MiraTaurus  (13.01.17 17:35:41) 
Duyuruda arayın, bir sürü güzel tavsiye var. Ben de sorup yanıt almıştım zamanında.

Tarihi şehir merkezinden çıkmanıza gerek yok, yaya olarak yürüyün. Her yer tablo gibi zaten.
  • orient blue  (13.01.17 18:02:37) 
Secession Building
Leopold Museum
Belvedere Museum
Konzerthaus
Cafe Sacher
Rathaus cevresinde cok guzel yerler var.
  • bioverse leo  (13.01.17 18:16:33) 
kaç gün kaçacaksınız? bütçe öenmli.

bioverse in yazdıkları öncelikli değil bence. müze için khm ve nhm, albertina var, belverede museum onların ardında. hgm ise askeri alanları seviyorsanız önemli.

sacher abartı bir balon, he gidin yine ama yani o kadar para verince ayıp olmasın diye beğeniyor çoğu insan.

apfelstrudel ise apayrı bir güzelliktir. cafe landtman ya da centralde yiyebilirsiniz. havelka ayrı güzeldir, schwarzenberg ise klasiklerden biri.

schönbrunn gezilesi, belverede gartenda öyle.

karlsplatzdan başlayıp ringstraße üzerinden hofburg, hledenplatz, khm, nhm görüp parlamente çıkarsınız, rathaustan geçip universität ve burgtehateri görürsünüz. bu sırada burggarten ve volksgarten çıkar aradan.

schottentordan 1. viyana girince stephansplatza yürürsünüz, freyung ve central cafeden gidebilirsiniz, dilerseniz michaelerplatztan grabena oradan stephana geçebilirsiniz. benim tavsiyem o.

figlmüller ve plachutta yemek için iyidir, yemek için cafe landtmann ve querfeld ailesi cafelerine gidebilirsiniz. yeme içme için ek olarak wiedenbrau, stadtbrau ya da hauswirtlere gidebilirsiniz.

bence viyananın en güzel yerlerinden biri grinzinge gidin ama yemek için. oradan dilerseniz kahlenberge çıkarsınız ama hava puslu olur kışın çok zevk vermez.

duruma göre ayrıntılara inebilirsiniz.
  • kurnaz  (13.01.17 18:59:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.