[]

Şampuanın ilk seferde köpürmemesi

Salarım omuz civarı.



www.hepsiburada.com

bu şampuanı kullanıyorum.

ISlak saça alıyorum ilk seferinde ama köpürmüyor. Kaybolup giddiyor . 2. sefer tekrar şampuan dökünce köpürüyor.

Şampuanı elime döküp saçıma ovalaya ovalaya parmak uçlarıyla yedirmeye çalışıyorum ama önce ilk anlada köürsün diye avuç için filan kullanyorum.


Şampuanda mı sorun var, metodum mu yanlış?

 
Saçta jöle köpük gibi birşey varsa köpürmüyor şampuan. Şöyle bir mantık yürüttüm: sampuanların içinde yüzey aktif maddeler var. İçeriğinde iyonik aktif madde, non iyonik aktif madde falan diye yazar. İlk etapta şaçın özelliğinden ya da diğer kimyasal kalıntılardan dolayı saça tutunamayıp sonrakinde saçtan diğer kimyasallar uzaklaşıp şampuanın aktif komponentleri saçta kaldığından köpürüyor olabilir.


  • curukturpkokusu  (13.01.17 12:11:15) 
Pislikten de olabilir


  • gozu acik sevisen yahudi  (13.01.17 12:21:25) 
benim yağdan dolayı köpürmüyor onu biliyorum bak.


  • zoque  (13.01.17 12:31:37) 
Yağlı ve kirli olunca ilk seferde köpürmüyor. Ben de sabunla yıkanıyorum, sabun da ilk seferde köpürmüyor.


  • Tutkun  (13.01.17 12:37:47) 
İlk seferde kirden köpürmez zaten. İkinci defa yıkadığınzda tam olarak temizlenmiş olur saç.


  • chitosan  (13.01.17 13:23:57) 
ilk seferde köpürmemesi normal.
denemek için şöyle yap, saçını ilk yıkama aşamasında gideri ayağında (tercihen topuk) tıka ve saçından ne kadar pislik aktığını gör. ondan sonra şampuana hak verirsin.

  • teritori  (13.01.17 13:38:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.