[]

italya vize turistik

selam, daha pasaportum yok ve schengen vizesini ilk kez alacağım. çalıştığım yerden istenen evrakları alması kolay mıdır?
daha ssk'sı var. bankası var. bi yol gösterin.
şirketten istenenler şunlar: imza Sirküleri Kopyası (Dilekçeyi imzalayan yetkilinin imza örneği bulunmalıdır.)
Ticaret Sicil Gazetesi Kopyası
Vergi Levhası Kopyası (Son vergi yılı tahakkuku işlenmiş ve barkodlu olmalıdır.)
Faaliyet Belgesi Aslı(Bağlı bulunulan meslek odasından son 6 ay içerisinde alınmış olmalıdır, İTO/İSO vb.)

 
şirketin insan kaynakları veya özlük departmanına gidip listeyi veriyorsunuz, hazırlayıp veriyorlar size. sgk işe giriş belgenizi de onlar veriyor.
tam olarak sorunuzu anlamadım, zaten sizin bilgilerinizi içeren evraklar olduğu için almakta herhangi bir zorluk çekmezsiniz. vakit kaybı sadece.

  • orange coffee  (13.01.17 01:19:47 ~ 01:20:14) 
istenen belgeler verilmeyecek şeyler değil. şirket bunları vermek için arıza çıkarmaz.

bunların dışında ne yap et bilet, otel rezervasyonu ya da konaklama yapılacak yere dair ciddiye alınabilir bir belge vb. diğer belgelerle ''gidip-geleceğim, yerim yurdum belli, kalmak, sızmak için sebebim yok'' imajını yarat. gerçekten öylesin zaten de bunu onlara gösterebil. son zamanlarda çok fazla red yiyen vize görüyorum burada.
  • kisa bisey olsun istemistim  (13.01.17 01:25:18 ~ 01:25:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.