[]

Elektronik sigara patlamasi

Elektronik sigaraya baslamak istiyorum. Bu aralar sikca videolar dusuyor, elektronik sigara cebinde patladi, agzinda patladi, gozu kor oldu vs.

Sigaradan kurtulcaz diye gozumuzden agzimizdan olmayalim? Sebebi nedir bu patlamalarin, onlem nasil alabiliriz?


 
Patlayan şey elektronik sigara değil içindeki pil. Pil kaliteliyse ve uygun ayarda kullanılırsa patlamaz. Şu yazı yardımcı olacaktır size: www.buharlab.com


  • gonion  (12.01.17 22:08:04) 
youtube'dan buharodası nı takip et.


  • pinman  (12.01.17 22:11:31) 
bilinen marka ve modellerden alinirsa ve yanlarinda verilen sarj aletleriyle sarj edilirse patlamaz. kimilerinin patlama sebebi de acik unutulup cebe/cantaya konulmasi ve o sirada bir seylerin dugmesine basmasina sebep olmasi. dugme basili kalinca da atomizer isinip yanabiliyor ve cihazi patlatabiliyor. dikkatli olmak lazim sadece.


  • hopeless  (12.01.17 22:11:37) 
ya da başka bir bağımlılık kazanmak yerine sigarayı bırakmayı düşünebilirsin.


  • hasmetizm 2046  (12.01.17 22:54:51) 
o değil de çok kötü patlıyor be insanın kıçında. düşünsene hoşlandığın kızın karşısındasın, açılmak üzeresin...
sözlükte başlığına yazınca iki yazar aynı mesajı atmıştı: kalitelisini kullanıp bakımını düzgün yapınca patlamıyormuş.

tamam da millet tahtakale'den 20 liraya satın almanın peşinde bunu, nasıl anlatacaksın?
  • filteria  (12.01.17 22:57:33) 
Bu patlamalarin sebebi, pilleri bir kaba koymadan cebinde metal baska seylerle tasimak (anahtar bozuk para vs), pil uzerinde kisa devre olup isindiginda piller patlayabiliyor. Bunun disinda sorun yasamazsin, cep telefonu tasiyorsan e-sigara da tasirsin korkmadan ikisi de pil.


  • robokot  (12.01.17 23:19:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.