[]

Saçı Beyaza kadar açmak

her kuaför bu işi beceremiyor. Becerebilenlere de o kadar para veresim yok. Evde kendim yaparım ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Daha önce kendi deneyen oldu mı acaba?

Mesela oryal ile açtık diyelim. Kalan kızıllıkları hangi kimyasallar ile akıtabiliriz? Mor şampuan diye bir şey duydum, işe yarar mı?


 
dikkat et tüm saçından olma kolay bir iş olmadığını biliyorum. önce en açık sarı yapıyorlar sanırım www.schwarzkopf-professionalusa.com şunu öneren duymuştum.


  • tiredpanda  (12.01.17 20:05:26) 
ben denemiştim bi kere çok kötü oldu. tavsiye etmem, hiç girişme bence.


  • nrmnm  (12.01.17 20:16:01) 
@panda riske atabileceğim kısmını açacağım.
@nrmnm mini trolüm

  • cikolata selalesi  (12.01.17 20:40:08) 
Açtıktan sonra manic panic virgin snow kullanırsanız o turunculuklar gider. Mor sampuan da iyi ama bi süre gerekiyor onun için.


  • turk kizi  (12.01.17 21:39:14) 
her kuafor, kendi tecrubeme dayanarak soyleyeyim, eli varmadigi icin o isi beceremiyor.

sacini evde acabilen kisilerin saclari genellikle cok koyu degil.

benim sac rengim koyu kestane ve beyaza sabirla, dikkatle, zaman icinde acilmasina ragmen sonunda saclarim pismaniyeye donmustu; kisacik kestirmistim.

mor sampuan ya da kreme gelince, onlar ton ayarlamak icin. turuncunun uzerine biraz mor boya gibi... netice pas rengini baskilayip tabii bir kumral isilti yakalamak. fakat onunla da basarisiz olunabilir: dogru ayarlamazsaniz bu sefer esit boyanmamis saclarla, saclarinizda cig mor lekelerle gezebilirsiniz.

denedim; yine yapmam.
  • e haliyle  (12.01.17 21:51:54) 
evde kendim yaptım sonra saçlarımı kısacık erkek gibi kesitirdim 2 yılın sonunda.
Saçlarım morun her tonu oldular ama platine kadar açmak gerekiyordu sonra gri, gümüş lila gibi renklerde kullandım.
Tavsiyem yapmaman, saç meselesi instagramda gördüğünü ulaşmaya alışırken dip boyası gelmiş çirkin bir şekilde gezmeye dönüşüyor. Eğer kuaföre bakıma vs paran yoksa kesinlikle saçlarını boyatma hep güzel gezmek için yatırım yapmalısın. saçların eğer koyu-orta kahve civarıysa epeyce yanacağını belirtmem gerek. o da kafanın içinde her gün açmaya uğraşman gerek bir yumak lastik gibi uzayan kopan ve yanık görünümlü saçlar oluyor maalesef.
  • fasulyek  (12.01.17 21:54:31) 
Niye hevesimi kırdınız ki :/
Saçlarım zaten uzun. Krape atıp açtım. Ama o turunculuklar çingene gibi gösteriyor.
Amacım o pigmentleri akıtmak aslında. Uçlarına da gri yapacağım. 1-2 ay kullanır sonra kestiririm diye düşünmüştüm.
  • cikolata selalesi  (12.01.17 22:07:14) 
Mor şampuan için; youtu.be
Saç açmak için; youtu.be

  • powerpufgirl  (12.01.17 22:31:13) 
hevesini kırmak için değil yazılanlar fark ettinse ayrıca saçlarını zaten açtırdığını belirtmemişsin. Herkes kişisel deneyimini paylaşmış. Ciddi ciddi para yatırman gerekiyor ya da çok eli becerikli sana yardım edecek arkadaşın olmalı.


  • fasulyek  (12.01.17 23:20:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.