[]

iştahsızım

Yazdan beri iştahsızdım gitgide arttı, arttı, şimdi iki lokma yemeği ilaç niyetine yiyorum. Canımın istediği bir tek bişey bile yok. çikolata almış eşim, iki güdür ööle bekliyo düşün artık, normal zamanda anında götürürdüm.

İştah açıcı videolar, tarifler, siteler, öneriler ne varsa makbulum.


 
Yuka Kinoshita'ya bayılıyorum :) İnsan psikolojisi ilginc, şişman kadın böyle yese iğreniriz de ince zarif japon löp löp götürünce vauvv oluyorum. Çılgın kalorili tıkınmaları var, bazen canlı yayın da açıyor, insanin da oturup birlikte tıkınası geliyor.

youtu.be
  • Sulfoxaflor  (12.01.17 19:57:04) 
@Sulfaoxaflori çok teşekkür ederim ama bu pek işe yaramadı tam tersi etki yarattı bende :/

başka öneriler var mı?
  • hayat aklini konusacak bir filozof uret  (12.01.17 21:29:52) 
Tasty videoları iştah açıcı geliyor bana. Buzfeed tasty diye aratınız youtubeta.


  • turk kizi  (12.01.17 21:55:41) 
herhangi bir ilacin yanetkisi olabilir mi?

sahsen kividir, muzdur, nardir, balkabagidir, tatli patatestir... hem sevdigim hem de sayesinde beslenebilecegim seylerle geciriyorum oyle zamanlari. bir de tabii, hayvan dozlarinda supplement ile...
  • e haliyle  (12.01.17 22:06:52) 
devamlı kullandığım bir ilaç yok ki.
yaa en sevdiğim şeyleri alıyorum, ı ıhh gitmiyo. sabah izmir'in en güzel boyoz yapan fırınından boyoz aldım, iki lokma yedim, gerisi gelmedi. bozmuş bu boyozları diye bi de içimden söylendim adama.
ksk çarşısı dibimde, az önce çarşıyı dolaştım geldim, canım bişey istesin de yiyeyim diye. koca çarşıda canımın istediği bi şey bulamadım.

@ e haliyle, dediğini yapıyordum bir süre idare ettim öyle. naturel taddakilere yüklendim bu sefer de potasyum yüksek çıktı hatta.
muz çikolata ikilisi favori atırştırmalığım onlar bana bakıyor ben onlara. kabak tatlısına bayılırım cevizli/ tahinli. yok anacım yok.
tıkandım.
şimdi iştahlı bi tanıdık düşünmeye başladım gidem onlarda kalam diyom nam nam yesin ben de gaza gelirim belki :/
  • hayat aklini konusacak bir filozof uret  (12.01.17 22:26:07 ~ 23:30:39) 
Ahaha, yendim onu \/ ( sevinç şeysi yapacaktım buraya beceremedim, siz öyle görün artık)

Yaa o alangirli tabaklar, pastalar, çukular.. hiç biri fayda etmedi de bi çıtır çıtır yanan odun ateşinde bi kazanda pişen keşkek işe yaradı iyi mi :)

Bu arada; bazı köy pazarlarında pazarları keşkek yapılıyormuş yeni öğrendim. sizlerle de paylaşayım istedim. Keşkek özleyenlere sevenlerine duyurulur :)

bir de portakal kabuğu haşlamıştım günde bir iki çerez gibi yiyordum, muhtemelen onun da yardımı oldu.
  • hayat aklini konusacak bir filozof uret  (15.01.17 21:25:11) 
Mutsuzsun demek ki. Önce bi onu çöz bence.


  • postmodern rh  (15.01.17 21:26:39) 
@postmodern, valla çok daha sıkıntılı günlerim olmuştu, şimdi herşey normal düzeyde, öyle çok sıkılacak bişeyim yok şükür.

@konuşma ben konuşuyorum, buraya sormadan kan tahlilime bakılmıştı, anormal bişe bulunmadı. bir iki sapma var ama anlamlı farklar değilmiş. demire de bakılmıştır sanırım. hangisi oluyo o?

Sindirim sistemimde helikobakteri piori varmış, zayıf pozitif çıktı. damla sakızıyla yenerim umarım, azcık toparlayayım endoskopi filan yapıtıracağım.

Valla ben zehir zemberek gibi gelse de zorlaya zorlaya yiyorum. Et fazla yiyemiyorum içim hiç almıyo, kinoa filan aldım protein olsun diye. kendimce idare etmeye çalışıyorum işte.

Teşekkür ederim herkese. Yine de böyle iştah açcak tarifler olursa sevinirim . Bi günlük olay değil çünkü bu, biraz sürecek gibi. Eserli, gidiyo geliyo filan.
  • hayat aklini konusacak bir filozof uret  (15.01.17 22:40:48 ~ 22.03.17 11:22:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.