[]

ıspanak gücünde ev

Bu haberi bi yere not almıştım şimdi bişey ararken karşıma çıktı. Sonu ne oldu acaba uygulamada yer bulmuşmudur az da olsa, bulsaydı duyardık demi?

Bilgisi olan var mı?
,
Güzel değil mi bu uygulama yahu, niye yaygınlaşmadı ki, 10 yıl olmuş nerden baksan.

v3.arkitera.com

 
Babam şey der bu konuda: çinliler pazarı ma'fetti.

Gri su, atık suyu sulamada kullanma vb uygulamalar aslında tuttu, yapan var ve geri dönüşü fena değil maddi olarak, ama ıspanak bazlı paneller tutmamış belli..
  • kargn  (12.01.17 17:04:58) 
bunlar bir nevi zihni sinir procesi, ondan dolayı uygulama değil, konsept bunlar.

he bu binalar çok sanıldığı kadar iyi değil yaşam için. rahat değil.

ben +energiehaus bir yerde çalıştım, bir bina tükettiğinden fazla üretiyordu, iş yeri olarak bakıldığında avrupada sayılı yerlerden biri. ama bok gibi çalışmak orada. cam açamıyorsun, güneş girsin diye açıyorsun jaluziyi, hop 5 dakika sonra otomatik kapanıyor gündüz 12 de seni yapay ışığa mahkum ediyor. içeride kettle çalıştırmak, kurutma makinesi çalıştırmak etc. yasak. ısıtma soğutma sistemi otomatik, değiştirince otomatik ayarlıyor 5-10 dakika sonra, yazın az enerji harcamak için 24 derece yapıyor, kışın az harcamak için 19 derece yapıyor.

kışın soğuk yazın sıcak tutuyor şaka gibi.

kapı cam dediğim gibi kapalı hep. nano kaplama var wclerde su yok çoğunda iğrenç kokuyordu çoğunlukla.

böyle binlerce şey var. bir hoca hatta bundan dolayı oraya taşınan kendi enstitüsü ile gitmedi bu +energie binaya, herkes taşındı bir bu kaldı, 60 yaşından sonra lakabı "the last mohican" oldu.
  • kurnaz  (12.01.17 17:10:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.