[]

CS:GO için sağlam hile arıyorum!

evet beyler 2000 saatten fazla cs go oynadım, globale kadar çıktım ama artık yetti. 500 saatli bir gerizekalının gelip 13-2 den maç çevirmesi yıldırdı artık. ben de VAC yemeden bu şerefsizleri ağlatmak istiyorum. nedir şu an piyasadaki en kral, en belli etmeyen hile? paralı parasız farketmez




 
belli etmeyen hile diye bir şey yok. vac denen şey pc içerisindeki oyun ile etkileşime geçen dosyalara kadar erişebilir. dolayısıyla istersen bok gibi oyna hiç rapor yeme yine de banlanma riskin var. illa yapacaksan başka hesap ile yap. ki bir süre sonra o da banlanacak illa ki bunu bilerek yap sadece.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (12.01.17 01:18:10) 
2000 saat cheatsiz oynayan insanı alkışlarım. ilk oynadığımda kafayı yemiştim, her yerde mi olur cheaterlar? source'ta bile bu kadar yoktu ya.
bu oyunda işe yarayan cheatler parayla satılanlar. vac ban yiyenlerin çoğu report ardından yiyor, valve denetlemede o derece kötü.

  • mizore  (12.01.17 01:36:25) 
@proletarier
yok hocam nereye banlanıyor. adam geçen yıl 61 vurdu hala ban yiyecek :)

  • fatihdr  (12.01.17 01:37:04) 
ücretsiz olup da yakalanmayan hile olmaz. çünkü o hileye nasıl sen ücretsiz bir şekilde erişebiliyorsan valve da erişebiliyor.

ücretli hilelerde de fiyatı ne kadar artarsa yakalanma süresi o kadar uzar. yani hileye erişmek ne kadar zorsa yakalanma süresi de o kadar uzun oluyor. ama elbet o hileyi alanlardan biri valve'a ispiyonluyor ve o da eninde sonunda yakalanmış oluyor.

kaldı ki valve'nın da sürekli yeni çıkan hileleri kovalayıp satın alan adamları var. bu yüzden bazı hileler hem paralı hem de çok pahalı olmasına rağmen herkese satmıyorlar referans usülüyle çalışıyorlar. kefilin yoksa alamıyorsun.
  • rotten head  (12.01.17 01:48:23 ~ 01:50:49) 
sen ve senin gibi tipler yüzünden bizim oyunumuzun içine ediliyor. biri gelip senin oyununu bok etti diye sen de bizim oyunumuzu bok etmemelisin bence. reportla geç. elbet alacak cezasını.


  • golgi aygıtı  (12.01.17 04:42:36) 
elit hesap gibi bir sey var yanilmiyorsam. parayla steam hesabini bir konuma getiriyorsun. onlarda olmuyor diyorlar. cok da bir fikrim yok ama arastirirsiniz. duymustum sadece.


  • sparkle kiddle  (12.01.17 09:18:55) 
@golgi
hocam 2000 saat üzerinde temiz oynadım diyorum sen ne konuşuyorsun. oyun öldü de ağlayanı yok. benim gibiler yüzündenmiş. bu kadar dayandıysa benim gibiler sayesinde dayandı bugüne kadar. merak etme ben senin oyununu hilesiz de bok ederim böyle amatör amatör konuştuğuna göre ;)

  • fatihdr  (12.01.17 21:47:13) 
aynen


  • golgi aygıtı  (15.01.17 00:07:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.