[]

asus zenfone 2

nasıl bilirsiniz? Şu an hepsiburada'da 1000 tl. O paraya şunu al ya da üstüne 100 daha koy bunu al diyebileceğiniz birşey var mı?




 
moto g4 plus

edit: bu modelde pusula sensörü yok eğer astronomi uygulamalarını kullanmak istiyorsan, bence tek eksiği
  • freebird5406_2  (11.01.17 23:36:52 ~ 23:41:18) 
asus zenfone2 4gb ram 32 gb hafızalı modelini kullandım daha önce, geçen ay da xiaomi mi5 aldım. zenfone2 ile kıyaslayacaksam xiaomi alırım benzer paralar ödeyerek. asusun ekranı daha büyük tabi, büyük ekran tercihi varsa birşey diyemem.


uzun süre kullandım zenfone2, 2 ya da 3 defa takılıp reset attığı ya oldu ya olmadı. diğer telefonlarla ne yapıyorsan 3 aşağı 5 yukarı hepsini yaparsın asusla. hızlı şarj özelliği filan da var, eski teknoloji de olsa var.
  • tum haklari saklidir  (12.01.17 00:45:37) 
1 yıl önce aynı fiyata aldım. o paraya şu an o telefonu alma. telefon iyi ama fiyatı iyi gelmedi. başka al.

ayrıca intel işlemci kullanmayı kesti asus. bu demektir ki güncelleme vs gelmeyecek daha. hem şu an için söyleyeyim android mm daha stabil olarak gelmedi zenfone 2'ye.
  • hayal hava yollari  (12.01.17 01:11:20 ~ 01:12:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.