[]

Nintendo 3DS ve hack

Nintendo 3DS2niz var ve hack yapıp öyle kullanmak istiyorsanız şu rehberden faydalanın: 3ds.guide

he eğer CFW'li cihazınız varsa şuradan da sitenin çevirisine el atabilirsiniz: translate.3ds.guide

kaç dil çeviriyi bitirdi onaylama aşamasına geçtiler. türklerden ses seda yok. ondan sonra bir de oyunlar neden türkçe olmuyor denir.

 
Türkiye'de konsol çok önemli bir olay değil. Pes fifa makinasından öteye gitmiyor. Nintendonun piyasası hiç yok. Hele handheld hiç yok. Talep olmayınca ilgilenen kesim de az oluyor.


  • glamdr1ng  (11.01.17 22:47:11) 
öyle tabi ama hiç mi insan yok. 80 milyon adam var. çeviriyi bir ben yaptım bir de arada 2 kişi geldi galiba. hakikaten kıskandım diğer insanları. ibranice bile daha çok insan yapmış bitirmiş.


  • biergarten  (11.01.17 23:15:54) 
Fakir ve biraz da eğitimsiz bir ülkede olmamızdan dolayı oyun kültürümüz pek yok. Zar zor bilgisayar alıp torrentten oyun indirecek gücümüz var anca. Konsolların en çok satıldığı dönem de kırıldıkları dönemdir sanırım. 3ds mesela. Dönemin f/p aletiydi ama Türkiyede pek satmadı playstation kadar. Nintendo kültürü olmadığından diye düşünüyorum. Japon tarzı konsol oyunları pek bize göre değil. Dil bilmediğimiz için rpg oyunlar direkt eleniyor. Konsolların da yarısı gitmiş oluyor. Millet daha çok cod tarzı şeylere yöneliyor :D armut piş ağzıma düş olayı da var tabii ki. Siz çevireceksiniz mesela. Tamirciler sizin çeviriye bakıp fw atacak para kazanacak :D


  • glamdr1ng  (11.01.17 23:53:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.