[]

hollanda vize - patladik!

iyi akşamlar duyuru.

sömestırda 5 arkadaş hollandaya gezmeye gidecektik 6 günlüğüne. 4 kişi aldık vizeleri. kuzen patlamış. hepimiz üniversite öğrencisiyiz. reddetme sebebini flemenkçe yazmışlar, translate ile çevirince vizeniz bitince döneceğinizden emin olamıyoruz temalı bir sonuç verdi.

yarın kuzenime konsolosluğu aratacağım, itiraz da edeceğiz. sizin tavsiye edebileceğiniz bir şey var mı? bir de flemenkçe tercüman bulsak itiraz dilekçesi için bize ne kadara patlar?

edit: 1 şubatta gideceğiz, sizce yetişir mi?

 
booking.com dan iptal edilebilir rezervasyon aldı iseniz,
uçak bileti sadece rezervasyonsa,
o kişinin para giriş çıkışları güven vermiyorsa,
o kişinin belgelerinde bir abukluk var ise,
çok iyi üniversitede ya da tam tersi çok kötü üniversitede okuyorsa,
orada akrabalarım var gibi gereksiz bilgiler verdi ise,
aynı isimde, aynı köyden olan, aynı soyadlı çok fazla garip yollara başvuran var ise,

ret almış olabilir, bunların biri ya da bir çoğu etki edebilir.
  • kurnaz  (11.01.17 18:22:10) 
@kurnaz uçak bileti ve otel rezervasyonu orjinal. 5'imizde aynı uçak ve otelden aldık rezervasyonu zaten. göstermelik almadık. parayı bizden çok gösterdi aslında. üniversite dediğin gibi problem olabilir. biz istanbuldayız o konyada okuyor. akraba yok.


  • mattiadestro  (11.01.17 18:24:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.