[]

Website yapımı

İyi günler
Yakında cilt işine giricez. Kitap ciltleme mücellithane gibi. Website yaptırmak istiyorum güzel kurumsallık havası veren bi site yaptırmak ne kadar tutar? Tşkler



 
Hosting ve alan adı aldıktan sonra themeforest gibi bir siteden işinizi görecek bir wordpress teması satın alıp bunu kendiniz uğraşarak kişiselleştirebilirsiniz.

60 dolara kadar güzel temalar var.

themeforest.net

Hiç anlamam uğraşamam derseniz işin ederini bilmiyorum.
  • patiska  (11.01.17 15:46:38) 
şimdi buraya bi fiyat versem birisi zıplayıp yuh adam mı sikiyonuz yazacak o yüzden birşey diyemiyorum. 3 yıllık host+domain masrafı 300 tl civarı ediyor üstüne de 200 ekleyin diğer masraflar için aşağı yukarı en ucuz 500 tl ile çıkarsınız işin içinden. ben bunun aşağı yukarı 3-4 katı fiyat çekiyorum o bedel de aradığınızda muhattap olacağınız adam bedeli + ödediğim vergi.


  • masa penisi  (11.01.17 15:48:35 ~ 15:50:40) 
Eğer yatırım ciddiyse wordpress falan kurmadan işi bilen birine html sayfa yaptırın. Wordpress komplike bir sistem ve her ihtiyaca cevap verme amacıyla oluşturulduğu için gereksiz yere dışarıdan birçok dosya çağırıp sistemi yoruyor. SEO konusunda da html siteler her zaman avantajlıdır. Daha kısa sürede daha iyi bir sıralama elde edersiniz.

projeyi sevmesem de armut.com'da üye olduğunuzda 4 ücretsiz fiyat alma hakkı var. oradan ihtiyaçlarınızı yazıp fiyat alabilirsiniz.

Yok ben wordpress olsun istiyorum derseniz, kendi kütüphanesinde de gayet güzel, kurumsal temalar var. Host ve domain aldıktan sonra kurulumu ve temayı ücretsiz hazırlayıp sadece bazı düzenlemeler için cüzi bir ücret vererek halledebilirsiniz. 50 liraya bile yapacak forumlarda tonla öğrenci var. Maliyeti size en fazla o kadar olur yani.
  • bana siir yazdirtma bana cay demlet  (11.01.17 18:24:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.