[]

Kış Lastiği ile Kartepe'ye mi Uludağ'a mı Kartalkaya'ya mı?

Merhaba.. Zincirim yok, kış lastiği ile başlıktaki üçünden hangisine /hangilerine çıkabilirim? Bilgi sahibi olanlar yardımcı olabilirse çok sevinirim. şimdiden teşekkürler.




 
uludağ için; hava durumuna bağlı olarak (jandarma kontrol ediyor) zincir olmadan yukarı salmama durumları oluyor fakat yolda kiralık zincir mevcut. şansınızı deneyebilirsiniz yada zincir almak daha güvenli olur.

diğer ikisini bilmiyorum ama yoğun kar yağışı olduğu için zincir almayı düşünmek daha mantıklı.

edit: aklıma geldi sanayi ve çevresinde zincir 90 tl civarı, hepsi buradada 65-70 tl civarı
  • always independent  (11.01.17 13:07:13 ~ 14:29:56) 
eger kar yagisi var ise ucunde de yol uzerinde kontrol olabilir. O zaman jandarma cikmaya izin vermez. Yol uzerinde zincir satan ve takanlar var ama bu durumda da yuksek fiyat cekeceklerdir, hatta normal fiyatinin 4-5 kati bir fiyat. hele bir de arac takili kalirsa hic pazarlik sansiniz kalmayacaktir. En iyisi bir marketten uygun boyutta zincir almak.


  • emrahday  (11.01.17 13:15:28 ~ 13:18:08) 
araç önden çekişli ise kartepe olur gibime geliyor ama yine de @emrahday +1


  • zgrydn  (11.01.17 13:25:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.