[]

Apartmanı Rahatsız Eden Şizofren Komşu

Üst katımda yaşlı annesiyle yaşayan orta yaşlı şizofren bir adam var. Bir takım sesler duyuyor ve peşimde ajanlar var komşulara baskı yapıp beni rahatsız ettiriyorlar filan diye insanları rahatsız ediyor. Herif gecenin 4'ünde top sektirip sandalye sürüklüyor yani düşünün.

Biraz muhabbetimiz vardı bir kere konuşup gazını aldım bir kaç ay uslu durdu ama yine başladı. Sürekli birileri taşınıyor apartmandan bunun yüzünden, yeni hikayeler üretiyor yeni gelenlere sarıyor vs.

Bu adamı tepemde eşek gibi tepindirmeyeceğim için yasal bir yola başvurmak istiyorum. Hastalığı reddeden ve etrafı rahatsız eden bir paranoyak şizofren için nasıl bir yaptırım uygulanabilir, nasıl işler bu süreç? Saldırganlaştığı da oluyor. Apartman komple şikayetçi olsa, mahkemeye gitsek hastaneye filan kapattırabilir miyiz?

 
sizi taciz ediyorsa(korkutuyor, rahatsız ediyor, çevresine zararlı hareketler etc) polise şikayet edebilirsiniz.

ek olarak sağlık bakanlığına da edebilirsiniz belki ama emin değilim bundan.

mental hastalıklarda tr de sıkıntılı bir durum var, hastaneler dolu, çevrelerinin-ailelerin istemediği insanlar var. onları bile sokağa salarlarken ailesinin tuttuğu birini zorla kapatmazlar çok ekstrem durum yoksa.

geçmiş olsun, taşınmaya çalışın ama yoksa polise gidin, her rahatsız ettiğinde polise haber verin.
  • kurnaz  (11.01.17 03:44:40) 
Mecidiyeköyde trumpın karşısında mısın? O adam öyle abi, bırak manyağı.
Tahminim değilsen ve uğraşmakta kararlıysan, ev sahibiyse, en fazla üstüne gidebilirsin, polise şikayet edebilir seni, polis gelmek zorunda, beraber nezarethanelere düşebilirsin kafayı kırıp. Ama polis de nalet olsun kafasında o durumlarda.
Apartmanda terör estirmiyorsa, tanıdığı hatırlı komşusu varsa yine dert.
Çöp ev yapan ev sahipleri ağır okb teyzeler amcalarda falan bile, ölene kadar ya da ölüm eşiğine gelene kadar kimse bir sahip çıkma, icabında çevresine zarar vermesini engelleme yapmıyor maalesef.
Adam ilaçlarını almazsa zaten dizginlenemeyecek, kimse de ona ilaç servis etmeyecek, ne yapsa cezai ayrıcalığını kullanacak. Tam dert.
  • kargn  (11.01.17 04:57:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.