[]

gmail/outlook ikincil e-posta hakkında

gmail hesabıma outlook mailimi ve outlook hesabıma da gmail'i ikincil eposta olarak ekledim. şimdi şunu merak ediyorum: gmail hesabım ile outlook'da ve outlook hesabım ile gmail'de oturum açıp herşeye erişebiliyor muyum? normalde olmaması lazım çünkü ben sadece kurtarma maili olarak ekledim. mesela ben outlook'da oturum çarken ikincl epostamı kullanabilir miyim? evetse, nasıl?




 
hayır. ikinci e-posta adresi sadece hesap kurtarma amaçlı.


  • m e b  (10.01.17 23:43:42) 
Doğru düşünmüşsünüz, birbirlerinin maillerini görme meselesi biraz daha karmaşık olmakla birlikte birbirlerine gönderici olarak tanıtmak da basit bir işlemdi, yani outlookta girip gmaildenmiş gibi mail gönderebilme işi.


  • atom karincanin torunu  (10.01.17 23:45:05) 
outlook hesabımı Iphone maile ekledim ama mailde outlook hesabım yerine gmail adresim görünüyor.


  • everythingok  (10.01.17 23:45:09) 
kardeşimin mail hesabına aynı şekilde kendi gmail adrsimi ikincil eposta olarak ekledim. şimdi kardeşim benim gmail hesabıma erişebilir mi? çok saçma olmaz mı bu?


  • everythingok  (10.01.17 23:49:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.