[]

oxford house college - wat tecrübesi

bu şirket ile work and travel yapmış olan ya da tanıdığı olan var mıdır? sözlükte olumlu şeyler var ama reklam mı emin olamadım. 3 tane şikayetvar'da şikayet var 2'si aynı şey üzerine. piyasada adı olan bir şirket midir wat konusunda?(dil kursu kısmı da varmış orasını sormuyorum)




 
ben bunlarla wat için anlaştım. sözleşmeyi imzaladık.

sonra ben amerika vizesi alamadım. sözleşmede yazan paranın belli kısmı onlarda kalacak şekilde geri kalan hakkım olanı almak için sözleşmede yazan güne kadar bekledim. ancak parayı vermemek için ellerinden geleni yaptılar. belki 7-8 kere gittim şirkete.

en son içeri girip bu adamlar paramı aldı ve hakkım olan kalan paramı vermiyolar diye bağırdım. sonra sahibi olan adam gelip beni odaya soktu ite kaka. paramı verirsin vermezsin diye boğaz boğaza kadar geldik. 5 dakika geçmeden paramı çatır çatır verdiler.

anlayacağın parayı alana kadar mükemmel ama parayı kaptırdığın an ellerinden geleni yapıp paranın üstüne yatıyolar.

o gün sözleşmede 1500 dolara imza attım,250 dolar onlara 1350 dolar amerika içindi. 1350 doları vermemek için 500 takla attı.

bana kalırsa united towers ile git. giden arkadaşlarım çok memnundular.
  • kırmızıgözlüağaçkurbağasıyeşili  (10.01.17 22:56:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.