[]

Neden ailemizin yaninda farkli davraniriz?

Evet eminim herkesin yasadigi bir durumdur. Sebebini cok merak ediyorum yediden yetmise herkes anasinin babasinin yaninda kankilerinin veya diger cevrelerin icinde bulundugundan daha farkli biri oluyor. Sebebi hakkinda fikri olan?




 
Ben öyle değilim. Genellememek Laz'ım.


  • kaderimse np  (10.01.17 19:46:01) 
Ben de değilim. Sorunuza cevap olmadı ama. Siz ne şekilde farklı davranıyorsunuz daha samimi mi daha mesafeli mi


  • pastörizesüt  (10.01.17 19:49:00) 
farkli davranmam ben de. ayni sakalari, ayni huysuzluklari yaparim.
neden olarak aklima gelen; kisinin ailesiyle, arkadaslariyla oldugu gibi yakin olmamasi olabilir. anne babayla arkadaslik iliskisi yerine daha cok ast ust iliskisi gibi/hiyerarsik bir iliski gelistirilmisse olabilir.

  • kassiopeia  (10.01.17 19:51:26) 
işte sosyolojinin temel çıkış noktası bu. benlik ve onu koruma hissi kişi için çok önemli.


  • 1adam  (10.01.17 19:51:43) 
Ben de farklı davranmıyorum, davranan tanıdığım da yok.


  • Euxinos007  (10.01.17 20:02:25) 
ben de pek farklı değilim. ama arkadaşlarımın yanında yapıp ailemin yanında yapamayacağım şeyler de var elbette. müstehcen ifadeler kullanmak, ciddiyetsiz veya umursamaz davranmak gibi şeyler saygıyı zedeliyor bence.


  • m e b  (10.01.17 20:17:21) 
ben farklıyım. arkadaşlarımla daha rahat ve hatta bazen bambaşka biri oluyorum. muhtemelen annemler arkadaşlarımın beni nasıl sıkıcı bulmadığını merak ediyodur. nedenine gelirsek, bilemiyorum, babamdan zaten çok hoşlanmıyorum. annem ve ablamla birlikteyken biraz daha kendim oluyorum ama gene de görmedikleri bi yanım hep var.


  • nathanieltroy  (10.01.17 21:25:58) 
ben davranıyorum. hemi de farklı bi kişiliğe de bürünebiliyorum. onların yanına gittiğim iki ay normal hayattaki cevvalliğim, hazır cevaplığım, tak tak hesap sormalarım, bu niye böylelerim gidiyor yerine 15 yaşında sümsük, tembel biri geliyor. :D sebebi onlarla olan mesafem bence. zaten liseden beri tatillerde falan görüşüyoruz. hem de öyle mıç mıç sevmez hiçbir aile üyesi. çok ciddiliyiz. tembelliğim de, herhalde bir yılın yorgunluğuyla kendimi ailemin kollarına bırakıyorum. onlar her şeyi hallettiği için içime siniyor gibiyim.


  • olutaklidi  (10.01.17 22:07:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.