[]

kolayca yenebilecek sağlıklı yiyecekler önerir misiniz bana?

ilaç kullanıyorum, iştahsızlık yapıyor. ekmek yemek tam bir işkence oldu benim için. ama sulu yemekleri lık lık yollayabiliyorum mideye. iki tane cevizi suyla yedim az önce. portakal, elma bunları severek yiyorum. peyniri yutabiliyorum. bunun gibi böyle çiğnemesi zahmetli olmayacak, kolayca yutabileceğim yiyecekler neler olabilir?




 
Yoğurt.


  • pike  (10.01.17 14:31:41) 
probiyotik yoğurt ve kefir (ikiside hazır değil ev yapımı olursa süper olur). hem toparlanmanızada fayda sağlar.


  • Phoebe  (10.01.17 14:34:17) 
geceden yulaf ezmesine bol süt dökün, sabaha çiğnemeden yutabileceğiniz lapa kıvama gelecektir. yediğiniz en lezzetli şey olmayacak tabii ama tok tutar, enerji verir ve sağlıklıdır.


  • filteria  (10.01.17 14:38:17) 
haşlanmış bakliyatlarla (nohut, mercimek, fasülye mesela) salatalar yapabilirsin. sadece üzerine limon zeytinyağı ve pul biber katılabilir, bulgur pilavı eşliğinde yenilebilir. hem ihtiyacın olan protein, demiri vs. alırsın hem de uzun süre tok tutar. sindirimi de daha rahat olur.


  • mrsmoon  (10.01.17 14:48:39) 
ev yoğurdu yiyorum zaten. kefirde ev de bi türlü öğrenemedim. öğreneyim onu da yapacağım. blendırdan geçirdikten sonra demiş bir arkadaş bu öneri de güzel deneyeceğim.


  • for day to break  (10.01.17 14:57:22) 
Tatlı lor


  • hasmetizm 2046  (10.01.17 16:34:29) 
haşlanmış brokoli. özellikle şu kombo ile soslarsanız rahat yersiniz çünkü özellikle sarımsak iştah açıcı bir şeydir. sarımsak-tuz-limon-zeytinyağı.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (10.01.17 16:37:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.