[]

Erkek çocuğu doğum gününde ne dağıtılır?

Merhabalar

Oğlumun 3. yaş doğum gününü yapacağız. Gelen konuklara ne dağıtsak bilemiyorum, aklıma hiçbir şey gelmiyor. Magnet, kurabiye dışında ne önerebilirsiniz. El yapımı falan da olabilir.

En son küçük oğlumun 1. yaş doğum gününde ekteki gibi magnet-açacak yaptırmıştım. O yüzden magnet dışında bi şey yapmak istiyorum.

 
Rubik küpü olabilir. Dilerseniz fotoğraf baskısı yapabilirsiniz üzerine.


  • pike  (10.01.17 14:15:56) 
bir arkadaşımın düğününde dagitılmisti, bence çocuk doğum günü için de uygun olabilir; ekilebilen kurşun kalem. Kalemin üst kısmında kapsül gibi bir şey var, içine tohum koymuslar. Evde saksıya filan ekiyorsunuz. Benimki tutmadı ama tutan arkadasimin pek güzel feslegenleri oldu. Üzerine ismini de yazdirirsiniz kalemin.

Başka bir arkadaşım da keselerde tohum dağıtmışti, o da güzel bir fikir.
  • fraise  (10.01.17 14:31:03) 
Gelen konuğa bir şey dağıtmanın tamamen gereksiz olduğunu düşünmekle birlikte (alan kişiler için de hiçbir anlamı olmadığını düşünüyorum ek olarak, safi tüketim yani) bari daha bir işe yarasın dağıtılanlar diyerek tohum bombasını tercih edebilirsiniz. Hem de kendi kendinize, çok minik bir masrafla eldeki atık kağıtları değerlendirerek yapabilirsiniz.

tr.wikipedia.org

Çiçek tohumu yerine roka, maydanoz, tere gibi yenilebilir yeşil bitki tohumları da koymak mümkündür.
  • buff  (10.01.17 15:05:34) 
bunları insanlar eve gidince çöpe atıyor biliyorsunuz değil mi?

isminin baş harfinden kurabiye kalıbı alıp kurabiye dağıtabilirsiniz illa bir şey dağıtayım düşüncesindeyseniz.
  • kayranin kedisi  (10.01.17 15:06:09) 
Bu arada gelen hediyeleri saklayan bir manyak benmişim galiba, öğrenmiş oldum :)


  • fraise  (10.01.17 15:38:20) 
Cevaplar için teşekkür ederim. Tohum çok güzel fikir oldu. Her sene ağaç diktirmeyi eşimle birlikte biz çocuklara hediye ederdik ama konuklara dağıtmak aklıma gelmemişti. Bir de ben hiç atmıyorum böyle hediyeleri, hatıra yani. Kurabiyeyi de her sene yapıyorum zaten ek olarak. Tekrar teşekkürler. :)


  • jude  (10.01.17 17:04:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.