[]

Yakında doğum yapacak çok yakın arkadaşıma ne alsam?

Özellikle hamile ve/veya anne olan arkadaşlardan bilgi alabilirsem daha iyi olur.

Böyle cicili bicili şeylerle kendim çıldırıyorum, ne alsam da iş görse?


 
Bebeklere zıbın çok lazım oluyormuş.
Ben arkadaşımın ilk bebeği için bokunu çıkarmıştım koca bi kutu yapmıştım içinde havlusundan biberonuna, ayakkabısından zıbınına kadar ne lazımsa vardı. Battaniye, çorap, külot falan doldurmuştum. Sümük temizleme şeyi bile almışım :D
Kız bebek alışverişine gittiğinde alamamıştı bir şey, neye elini atsa ben aldım demiştim o kötü oldu biraz, düşünceli davranmak lazım.

ikinci geliyor şimdi o kadar abartmayacağım zıbın seti alacağım 12 tane var içinde her ay için bir tane güzel desenli bir şey bulmuştum ama şu an bulamadım, bakacağım bulursam atarım linkini.

Bunun gibi bir şeyden bahsediyorum: urun.n11.com
  • mutekebbir  (10.01.17 10:29:00 ~ 10:30:41) 
Zıbın iki adet var zaten, hastane çıkışı için gerekli olmuyor mu daha çok?


  • dessy  (10.01.17 10:32:02) 
zıbınını, badysini vs. herkes getiriyor zaten. elbise alsanız 1 sefer ya giyiyor ya giymiyor hemen küçülüyor.

altın falan takmayacaksanız eğer gerçekten işe yarasın diyorsanız bez ve ıslak mendil (en iyisi unibaby'nin saf su ve pamuk olanı) alın.

daha uzun süre kullansınlar, gördükçe beni hatırlasınlar bana dua etsinler diyorsanız kameralı bebek telsizlerinde alın, çok büyük yardımcı.
  • yemrem  (10.01.17 10:36:06) 
bence kitap, bebek bakimi ile ilgili uzman doktorlarin yazdigi bir panik aninda hemen bakilabilecek bir kitabin cocugun odasinda bulunmasi bence super olur. veya isterseniz boyle bir aplikasyonu online olarak hediye alabilirsiniz. bilgi en kiymetli sey. zibin falan gibi seyleri teyzeler meyzeler alir zaten.


  • mavicorap  (10.01.17 10:54:25) 
Buraya sorduğumda bir iki kişi Mustela şampuan ve krem seti almamı söylemişti. İyi ki de söylemişler. Annenim gözleri parladı görünce. O tarz şeyler çok kullanılıyormuş, gidiyormuş. Keza toplu bebek bezi çok lazım oluyormuş sma herkes yedidoğan aşmıştı, bir kısmımız bir büyüğünü almıştık. Çünkü yenidoğan çok olunca artabiliyormuş. Giysi, oyuncak gibi şeylerdense böyle kullanabilecekleri şeyler daha çok hoşlarına gidiyor.


  • aychovsky  (10.01.17 10:57:55) 
Ben bir iki link favoriledim, sanırım önce kendi egom için onları satın alacağım :(((((((((( Dayanamıyorum, çok tatlılar :((((((((


  • dessy  (10.01.17 11:08:12) 
en yakın dostum, doğal malzemelere düşkün olduğu için yurtdışından bu mantığa bir sürü bebek kremi, oyuncak vesaire almıştım ben. bir tanede seramik almıştım, bebeğin ayağını bastırıp fırında kurutuyorsunuz, çerçevesi falanda içindeydi. araba için koltuğa asılan bir organizer almıştım, o da çok işlerine yaradı. özellikle oyuncaklar ve kremler çok iş gördü. kıyafet türü şeyleri bence anne baba kendisi seçmeli.


  • Phoebe  (10.01.17 14:42:18 ~ 14:46:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.