[]

bot önerisi

merhabalar

öncelikli olarak karda kaymayan ve tabii su geçirmeyen bot arayışım var.

internette kar botu tabir edilen şu botları buldum:

www.boyner.com.tr

www.boyner.com.tr

www.boyner.com.tr

www.markafoni.com

www.ninewest.com.tr

www.hotic.com.tr

www.hotic.com.tr


hangisi fiyat performans olarak beni tatmin eder sizce?

 
bu söyledikleriniz kar botu özellikte. su geçirme özellikleri yok diye biliyorum. Kuru soğuk havada sıcak tutar. Gore - Tex özellikli yani su geçirmeyen almanız lazım. New Balance seviyorsanız onun spor-outdoor karışımlı botları iyi.


  • evimin paspasi  (10.01.17 10:11:41) 
Flo da lumberjack botlar 150 lira civarinda.gayet basarili.


  • duptıs  (10.01.17 10:19:17) 
bence ilkini alin, kolunuz bacaginiz saglam kalsin.


  • mavicorap  (10.01.17 10:25:47) 
daha önce farklı pekçok su geçirmez bot kullandım. kimi sıcak tutarken çok ağırdı, kimi karda kaydırmazken ıslak zeminde bana takla attırdı, kimi ıslak zeminde kaymazken karda buz pateni yaptırdı.

kısaca en son bu sene flo'dan kinetix marka su geçirmez bot aldım. fiyatı 150 lira civarıydı. ilk kez bir bottan memnun kaldım. sıcak tutuyor, çok ağır değil, ıslak zeminde ve karda kaydırmıyor. tek eksisi ömrümde ilk kez bir ayakkabının tüylendiğini gördüm.

dış kaplaması su geçirmeyen, ısıyı tutan, nefes alan vs. özellikte bir kumaşmış işte o kumaş yün kazak gibi tüylendi.
  • yemrem  (10.01.17 10:29:44) 
kar suyu geçirmeyen bot yok varsa da direkt olarak outdoor aktivite botları olacağı için hem rahat olmaz hemde 500 den aşağı zor bulunur, zaten ayda yılda bir kere kar görüyorsanız(istanbul gibi) sırf bu özelliğe 500 gömmeyin


  • killerbee  (10.01.17 11:01:01) 
Kayma durumundan emin değilim ama sıcak tutma ve su geçirmeme anlamında Rubber Duck'lar çok iyi iş görüyor.


  • met  (10.01.17 19:19:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.