[]

akepe kanli mi gider kansiz mi gider?

sandik da yenilgi gelir mi? gelirse kabul ederler mi? mantiken hayatlari pahasina iktidarda kalmaya calisacaklarini biliyorum ama yine de sorayim dedim.




 
gitmez


  • orpheus  (10.01.17 02:44:10) 
Kan cikacak.


  • mungojerry  (10.01.17 03:00:20) 
tekbir getirerek sizi de kesecegiz diye sokaklari turladiklari zamandan feyz alarak kendinizi ileriki aylarda olasi saldirilara karsi nasil korumayi dusunuyorsunuz?


  • mavicorap  (10.01.17 03:02:52) 
kan çıkması için karşılarında biri olması gerekmiyor mu?
AKP şu ana kadar yaptığı en büyük kavgayı bir diğer milliyetçi-muhafazakr oluşum olan Fethullahçılar ile yaptı ki onlar en kalabalık gruptu- güya.
diğer milliyetçi-muhafazakar oluşum ki en eline silah alabilecek olanıydı ,MHP, zaten kanatlarının altına girdi.
şu anda kan çıkarabilecek bir IŞİD var ülkede, PKK hep vardı.

başka?
yani senin kast ettiğin sanırım seküler kısımdan adamlar nasıl koruyacak kendini ? öyle bir şey olmayacak: bizi kesip ne yapacaklar? devletin sağmal ineği biziz.

Olur da kesmeye karar verirlerse kıtır kıtır keserler. O zaman zaten iç savaşla birlikte dünya savaşı çıkar burada. Başka devletler karışır. bize de bir silah filan veren olur.
  • niye ama  (10.01.17 03:17:17) 
akpyi indirecek olan yine akplilerdir. chp ya da hdp, muhalefet olur ama akpliler suluk gibi iktidara, devlete yapistilar. kansiz birakmak istemeyeceklerdir, secim olsa kaybetseler secimi yine tekrarlatirlar taki kazanana dek. ekonomi su siralar bok gibi, akpyi ayakta tutan para babalaridir. iki gun sonra ekonomi biraz daha bozulsun, para babalari oyle bir ayaklanir ki tayyo falan dinlemezler.


  • ubi dubium ibi libertas  (10.01.17 03:58:02) 
bokunda boğulunca gider, merak etme. türk insanı çok rahat satar.


  • tutmayın küçük enişteyi, salıverin gitsin  (10.01.17 04:58:38) 
5 sene önce fetullah'ın devletten söküleceğini söylesem bana etmedik laf bırakmazdınız gençler. şimdi bütün akp'liler "yoo, kim destekledi lan fetulllahı" havasında.

bu memlekette sağ kesim satışı ile ünlüdür. kralını tanımaz, satar geçer. bugün birilerinin arkasında bağırıp çağıran adamlar görüyorsunuz ya, onlar 5 sene sonra "yoo, biz hiç desteklemedik" derse şaşırmayın.

o yüzden bu görünen güçler bir anda kül olur, yıkılır gider.

diktatörler hızlı ölür. bir bakarsınız tuz buz olmuş. hayatları derken öyle çok adam bunları savunacak sanmayın bence...
  • babilbaligi  (10.01.17 08:49:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.