[]

istanbul'daki kar iyi miydi?

istanbul'u kendisine getiren bi şey olarak görüyorum karı. bu yüzden çok severim istanbul'u karlı, ancak bu sefer türkiye dışındaydım, dolayısıyla merak ediyorum acaba 2004'te yağan kara yakın mıydı bu son kar? fotoğraflardan pek anlayamıyorum, açıkçası fotoğraf da aramadım fazla. laf olsun, torba dolsun işte.




 
bence gayet tatmin edici 2004'e yakın mı degil mi verilerle anlayabiliriz. (bana göre 2004e yakın belki daha fazla)

ama dısarida olanlar için tabiki de kötü bir şey...
  • qobel  (09.01.17 22:51:24) 
iyiydi bayağı. hatırı sayılır.


  • ayin yazari  (09.01.17 23:06:53) 
2004 daha iyiydi.ilk yagan kar.tipi seklinde oldu.cok biriktirmedi o yuzden,bugun ise cok guzeldi lapa lapa yagdi.kar kaliteside cok iyiydi.havada yumusak olunca seyretmeside oynamasida cok keyifliydi.


  • duptıs  (09.01.17 23:36:22) 
2004 karında istanbulda tatildeydim ve sanki o daha fazlaydı gibi geldi bana.


  • levpontryagin  (09.01.17 23:50:49) 
yaklaşık 5 yıldır istanbul'dayım, o yüzden eski sistemlerle karşılaştıramam ama şurası net ki istanbul'un kolay kolay göremeyeceği yağışlardan biriydi bu. 4-5 senede bir gelir böylesi. belki daha nadir. 2004 sanırım bundan daha kısa solukluymuş. yağış olarak denk ama kısa sürmüş diye biliyorum. bunda bazı yerlerde (ki bunlara uğursuz fatih de dahil) 3 gün boyunca aralıksız kar yağdı neredeyse, -5'leri gördük. dediğim gibi fatih'te oluyor bunlar, çatalca'da veya aydos'ta da değil. ben istanbul'un bundan daha iyisini görebileceğini pek zannetmiyorum. bunun bir üstü efsane olur zaten.


  • der meister  (09.01.17 23:54:24) 
2009'dan beri burdayım öncesini bilmiyorum ama çok güzeldi, ben ki sivaslı insanım böyle aralıksız yağan bir kar görmedim (cuma akşam başlayıp 2 saat öncesine kadar aralıksız yağdı). totale yayılandı, deniz etkisiydi derken bulunduğum yer mükemmel kar aldı şimdi bitti diye kendimi kesicem o ayrı:(


  • pamuk helvalar cebe  (10.01.17 00:17:11) 
Sarıyer, Zekeriyaköy için konuşuyorum kesinlikle daha fazla. Sokaklar iptal resmen arabayı geçtim biz yürüyemiyoruz. Resmi ölçüm bile 84cm mi ne verilmiş. Babama göre 87 bir bu haftanın sistemi iki.


  • catch the arrow  (10.01.17 03:26:11) 
Iyiydi ama ele aldiginda bayatmis gibi ufalaniyordu ctesi kari. Son iki.gun elime almadim.bilemiyorum


  • condom kurşunu  (10.01.17 10:33:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.