[]

Ne olacak bu doların Hali? 3.73 oldu...

Abd ile dargınız, ne olacak böyle? Resmen ülke olarak fakirleştik...




 
Bence ülkenin kıyameti ya da kurtuluşu dolar yüzünden olacak. Gitgide fakirleşiyoruz ve bir noktada yol, köprü de kurtaramayacak bu durumu. Bir noktadan sonra fakirleştiğine inanacak millet.


  • aychovsky  (09.01.17 15:03:45) 
valla dolar daha gider böyle ama kendi kaybeder sonuçta, çünkü biliyorsun millette para var.


  • azizakin  (09.01.17 15:16:04) 
Bir şekilde tedbir alınmalı bence yoksa tünelin ucu boka çıkıyor.


  • Kresto  (09.01.17 15:18:40) 
Görüşmelerin ilk günü olduğunu hatırlatmak isterim sadece. Eğer akp 15 temmuzdan sonra akılcı politikalar gütseydi, başkanlık sisteminden vazgeçip liyakata öncelik verip tüm fetocuları temizleyip buna meclisteki tüm milletvekillerinden başlasalardı bu iş buralara gelmezdi. Ama yook, kime ne yapacaklarını şaşırıp, alelacele başkanlık sistemini gündeme alıp, önüne gelene atar gider yapınca dolar 4'te olur 5'te olur. Vatandaşa da şu lobisi bu lobisi der konuyu kapatır. Sanırım bu aynı zamanda büyük bir test ülke adına. Bence testi geçemeyeceğiz. İlk testlerin hepsinden kaldık çünkü.


  • herospower  (09.01.17 15:31:06) 
@herospower

Akp'den liyakat beklemek başlı başına ütopya:) Nerelere kadar gider bu işin sonucu sizce?
  • Kresto  (09.01.17 15:33:42) 
@Kresto işin sonu ak parti yok olana kadar gider.


  • eksisozluk kullanici sozlesmesini okudum  (09.01.17 15:34:47) 
@ekşisözlük

Güzel bir temenni ancak kurunun yanında yaş da yanar.
  • Kresto  (09.01.17 15:48:06) 
ilk etap: başkanlık görüşmeleri minimum 15 gün sürecek, finalde doların 4'ü geçmesine kimse şaşırmasın.

İkinci etap halk oylaması; evet çıkarsa 4-5 bandına alışın. Başında diktatörlük olan hiçbir ülkede ekonomi döviz baz alınarak değerlendirilmez. Halk çekmeye razı olduğunu evet diyerek belli etmiştir.

Hayır çıkması ki bence düşük ihtimal 3-4 arası seyreder.

Tarih boyunca (araştırın tabloları) çıkmış hiçbir döviz eski seviyesine geri gelmemiştir.

Çözüm: başkanlık sistemi çekilmeli. Damat, eş dost değil bu işi bilen vizyonu çok geniş bir ekonomi bakanı başımıza gelmeli. Dış işleri normalleşmeli. Terörle mücadele silahtan geçmiyor maalesef. Oturup konuşulmalı tüm aktif üyeleri bulunup tutuklanmalı silahlarına el konmalı. Cumhurbaşkanı artık susmalı. Daha ne yazayım. Akıl lazım aslında sadece. Akıl ve mantık diliyorum herkese.

Çok akıllı olanlara tavsiyem: türkiye'de yakın tarihte bir gelecek yok. İmkanı olanı yurtdışına davet ediyorum. Ben bunları çok önceden görüp iki yıl önce terkettim ülkemi çünkü bana yaşayacak bir alan bırakmadı hükümetimiz. Şimdi oturduğum yerden maaşımın saat başı arttığını hüzünle takip ediyorum. Şaka değil, şu an duyduğum his hüzündür.
  • herospower  (09.01.17 15:49:15) 
Hayır çıksa da düşmez. Hayır dediğinde Meclis'in malum kişinin rahat duracağını mı düşünüyoruz ?. Geri dönüşü olmayan bir yola girdiler.


  • Euxinos007  (09.01.17 15:54:55) 
bizim de galata bankerlerimiz olur mu la acaba diye düşünürken neden ben olmuyorum dedim ve elimdeki 3-5 döları tutmaya karar verdim. istediği kadar artsın satmıyorum.
günü gelince uzuna tahvil mahvil karşılığında verir üst akıl olmanın dış mihrak olmanın keyfine varırım diyorum, ne dersiniz?

  • azizakin  (09.01.17 16:44:40 ~ 16:45:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.