[]

Wissen akademi nasıldır? Fiyat, eğitim kalitesi vb.

Sıfırdan programlama eğitimi almak istiyorum. Şu anda tamamen farklı bir alanda çalışıyorum ve kariyerimi daha farklı bir alana doğru kaydırmaya karar verdim. Her şeyi en baştan öğrenmiş olacağım. Eğer başarabilirsem bu alanda sadece freelance olarak çalışma niyetindeyim. Wissen Akademi'nin bu alandaki eğitimlerini merak ediyorum. Benim gibi sıfır bilgiyle giden var mı, memnun kaldınız mı, fiyatı nasıldır, mümkünse öğrenmek isterim.

Bir de şu eğitim nasıldır? İçerik olarak baktığınız zaman tatmin edici görünüyor mu yeni başlayan biri için? Fiyat ne isterler sizce? www.wissenakademie.com

Başka bir kurs öneriniz varsa onları da yazarsanız memnun olurum.

Bir çoğunuz muhtemelen, internette yığınla bilgi var kendi başına öğren diyeceksiniz, ancak daha önce farklı konularda sıfırdan başka şeyler (yabancı dil vb.) öğrenmeyi denedim, ben de işe yaramıyor. İç disiplini sağlayamıyorum. Birisinin beni yönlendirmesi, dışarıdan itici bir gücün olması lazım. İlk adımı attıktan sonra gerisini getirebilirim.
Bilhassa kursa giderek veya kendi başına öğrenerek sıfırdan başlayanların deneyimlerini merak ediyorum.

Biraz uzun oldu ama cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

 
Bende araştırıyorum c derneğini tavsiye ediyorlar


  • Fritz-X  (09.01.17 11:30:58) 
Bu eğitimi + yabancı dil eğitimini içeren kursa ücretsiz olarak, hatta üstüne günde 20 tl alarak katılabilirsiniz. Detaylı bilgiyi www.wissenakademie.com adresinden alabilirsiniz veya telefonla sorabilirsiniz. Ben katılmıştım, yeni başlayanlar için oldukça faydalı sayılabilecek bir eğitim. Eğitim sonunda sizi iş görüşmelerine de yönlendiriyorlar.

Eğer kriterleri karşılamayıp ücretli olarak katılacaksanız da eğitim verecek hocaya göre değişir. Kayıt olmadan önce bir dersine misafir öğrenci olarak katılmanızı tavsiye ederim. Sadece wissen değil, herhangi bir yazılım kursu için.
  • gsgsgsgsgsgsgsgs  (09.01.17 11:39:53) 
C Derneğine baktım bu arada iki kişiye bir bilgisayar düşüyor diyorlar. Ne kadar doğru bilmiyorum.
Başka bilgisi, görüşü olan yok mudur?

  • razvan rat  (12.01.17 20:17:43 ~ 20:17:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.