[]

Mediamarkt ücret iadesi

Merhabalar. Yaklaşık 2 hafta önce mediamarkt.com dan ürün aldım. Sipariş aşamasında henüz tedarik edilmeden(bu arada aynı gün kargo diyordu 2 gün bekledik kargo yok, sonra mail attılar tedarik sıkıntısı var beklettiğimiz için özür dileriz diye.) siparişimi müşteri hiZmetlerini arayarak iptal ettim. 2 gün sonra müşteri hizmetleri iptalin onaylandığını ve kredi kartıma paramı iade edeceklerini söylediler. 2-10 iş günü arasında sürecekmiş. Bugün sipariş iptalinin üzerinden toplam 13 gün ve 9 iş günü geçti. Bu süre zarfında 2 kere aradım kendilerini, bankaya bildirdiklerini onlarla bir ilişkisi kalmadığını ve 10 iş günü beklememi söylediler. Tabi bankayı aradım, bize öyle bir talep gelmedi dediler.

İçimden bir his mediamarkt ın paranın üzerine yattığını beni uğraştıracaklarını söylüyor. Çünkü atnı durum hepsiburada da olmuştu. En fazla 3-4 gün beklediğimi hatırlıyorum, hatta genelde ertesi gün iadem yapılmış oluyordu.

Sizce ne yapmalıyım. Meblağ büyük.

 
Bankaya ilettilerse bir numara paylaşmaları gerekiyor. Adını unuttum. O numarayla kendi bankandan kontrol edeceksin


  • efruz  (09.01.17 09:25:54) 
o numaranın adını biliyor musunuz? Müşteri hizmetleri "biz ilgili birime ilettik, zaten daha on gün olmamış" diye başından savıyor. Kaç tane kampanya kaçırdım bunlar yüzünden. Bir daha asla diyorum, asla!


  • ysfhc  (09.01.17 09:28:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.