[]

bedelli çıkar mı ?

bu ay askerlik şubesine gidp askere gideceğim. kardeşim gitme karışık dönem diyor. ben ise önümde başka birşey göremiyorum. askerliğe gidip bitireyim diyorum. 5-6 ay nasılsa.

kardeşim bedellli çıkar bekle dedi. çıkar mı sizce ?

üni bitti. 2 yıl tecilimi kullandım. bu yaz da gidip master yaptım ahmet yeseviden 2 yıl da oradan hakkım var.

şöyle birşey var ama. ben bir an önce çalışmak istiyorum. askerliği yapmadığım sürece de kimsenin bana iş vereceğini sanmıyorum. önümde somut tek engel askerlik.

gidip yapayım mı bekleyeyim mi ne zaman çıkar bu lanet bedelli.

 
ÇıkmaZ yap kurtul ztn kısa dönemmissin


  • all girls dream  (08.01.17 23:18:17) 
daha geçen msb söyledi kısa ve orta vadede gündemimizde yok diye. belki seçimlerden önce olur. o da 2019

www.cumhuriyet.com.tr
  • eksisozluk kullanici sozlesmesini okudum  (08.01.17 23:20:42) 
eger ille gitme niyetindeysen git subeye zaten teslimin aylar sonra olacak. o zamana kadar cikarsa yine faydalanirsin, geri alabiliyorsun.


  • robokot  (08.01.17 23:34:26) 
karışık olsa ne olacak yahu. operasyona mı göndereceklerini sanıyorsun seni? he belki kayseri'deki olay gibi bir şeyden korkuyorsan çarşı iznine çıkmazsın olur biter. 5 buçuk ay boyunca yapacağın tek şey nöbet tutmak.

git çıksın aradan. kötü yanı ise şimdi başvurursan mayıs celbiyle askere gidersin. en tırt celp.
  • efreet sultan  (08.01.17 23:36:00) 
aylar sonra derken? şimdi gitse şubet celbine yazarlar hemen. iş yeriyle konuşup masterla sürekli erteliyorum 34'ten sonra düşünürüz dersen sorun çıkarmazlar. en azından bana çıkarmadılar. müdürüm ben de kaçtım kaçabildiğim kadar boşver sen hallettiğin sürece sorun değil bizim için dediler. tecilin bittikten sonra kaydını sildirip tekrar kayıt olursan yine tecil hakkı kazanacaksın. önemli olan masterı bitirmemek.


  • argent dawn  (09.01.17 09:58:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.