[]

Karda kista siparis

Bu karda kısta yemeksepetinden siparis verilir mi? Bir cok yer kapatmis ama tek tük acık yer var.Ne dersiniz? Lokasyon:Etiler. Yokuslu filan yollar, söylemeyeyim dimi?




 
verilir, eger gelmeyecek bir lokasyonsa getiremiyoruz derler zaten.


  • fakyoras  (08.01.17 16:01:55) 
söyleme bence. ben de dün akşam yemek yapmaya üşenirken aynı şeyi düşündüm. yağda yumurta yapıp onu yedim.


  • zgrydn  (08.01.17 16:03:55) 
bu tip gunlerde yuklu bahsis verilecekse soylenir

bahsis verilmeyecek veya 1-2 lira bahsis verilecekse adami yormaya gerek yok bence
  • kosun lan mevzu var  (08.01.17 16:04:00) 
ya ben pek taraftar değilim açıkçası, zaten kar manyağı olduğum için hem çıkıp dolaşıyorum hem de yiyecek içecek bir şeyler alıyorum. çıkmak istemiyorsanız illa sipariş edecekseniz bahşiş verin bence.


  • pamuk helvalar cebe  (08.01.17 16:10:33) 
çare bahşiş!

normalde bahşiş vermem pek ama böyle havalarda dışarıdan yemek söylediğim zaman normalde vereceğimden de fazla bahşiş veriyorum. telefonla ararsam konuştuğum adama, yemeksepetinden falan istiyorsam da sipariş notuna "arkadaş acele etmesin, sağ salim gelsin yeter" diyerek kendimi rahatlatıyorum.
  • nrmnm  (08.01.17 16:28:34 ~ 16:29:03) 
Sırf bu yüzden sipariş vermedim, aynı zgrydn gibi yumurta kırıp yedim dün. Bugün de düşünmüyorum vermeyi.

Acele etmeseler bile motosikletliler karlı yolda çok kolayca düşüp yaralanabilirler. Yol motosiklete müsait değil şu an.
  • yirmisantim  (08.01.17 16:47:46) 
Cuma günü yoğun kar yağışı altında kuryenin biri motorla gitmeye çalışıyordu; adam en sonunda ağlamaklı bir sesle durup kendi kendine konuşmaya başladı. Yüzü kıpkırmızı elleri buz kesmişti. Biz onun geldiği güzergahta yürümeye devam ediyorduk; adamcağız baya bir yolu motorla gitmeye çalışmış ki zik zak yapıyormuş. Motoru da nerdeyse calistiramiyordu. O kar içinde çok normal.

Şahsen ben hepimiz çalışıyoruz, o da çalışıyor diye düşünmüyorum çünkü aynı işleri yapmıyoruz. Adamın canını bile tehlikeye atıyor aslında işverenler. Benim yemek işi yapan bir yerim olsa asla kurye çıkartmam.
  • fraise  (08.01.17 18:12:11) 
bizi bitiren dusunce bu zaten

ben calisiyorum o da calisacak

ben askerlik yaptiysam herkes yapacak

ben ezildiysem herkes ezilecek

soyleyecek baska bir seyim yok

su bakis acisina yorum yapip vaktimi harcadim bir de
  • kosun lan mevzu var  (08.01.17 18:17:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.