[]

yurtdısına sebepsiz cıkma

hani bu muhalif kişiler çat diye yurtdısına cıkıyor da uzun süre dönmüyorlar ya nasıl yapıyorlar bunu?


biz istesek 1 hafta vize verirler turist olarak. master doktora dil kursu olmadan cıkmanın yolu var mı legal olarak? yasayacak paramız var diyelim ama master ve ya dil kursu yapmak istemiyorum. 4 ay 5 ay orada sadece yaşamak istiyorum.

 
nereye çıkmak istiyorsun? her yerin farklı usa normal turist birkaç ay kalınıyor diye biliyorum emin değilim ama avrupa falan öyle çok vermez kalış hakkı


  • tiredpanda  (08.01.17 15:31:33) 
Onlar sığınma talebinde bulunanlar. Baskı gördüğü için kaçıyor, siyasi sığınma başvurusu yapıyorlar.


  • tahin pekmez yoğurt  (08.01.17 15:32:43) 
bircogu turist vizesi ile gidip siginma basvurusu yapiyor. siginma basvurusu yapildigi andan itibaren gecici oturum izni aliyorlar. Siginma basvurusu yapmak icin kisinin elinde ciddi kanitlar olmasi gerekiyor (savas, insan haklarina aykiri uygulma vs.) Ciddi problemli bir surec, insanlarin son care olarak yapacagi turden.


  • emrahday  (08.01.17 16:31:49) 
Amerika 6 ay kalış veriyor tek girişte. Avrupa da ise durum aslında açıklanmış ama bu sığınma başvurusundan önce de zaten adamlar çok sık yurtdışına gidip geldikleri için bir yerden sonra birçok ülkeden uzun süreli vizeleri oluyor. O yüzden gayet rahat rahat gidebiliyorlar.


  • klassno  (08.01.17 19:54:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.