[]

Şu durumu bi yorumlar mısınız?

Merhabalar herkese.
Bir gönül işi mevzusu ile ilgili görüşlerinizi, önerilerinizi rica edeceğim.
Çok uzatmadan detaylı bir şekilde anlatmaya çalışacağım.

Mevzuya konu olan kız ile ilişkimiz eğitmen - öğrenci ilişkisi olarak başladı. Özel teknik bir konuda eğitim vermekteyim ve eğitim verdiğim yerde tanıştık kendisi ile.
Kendisinden sürekli bir alaka görüyordum, ilk başlarda farklı yorumlamadım bunu, bende bir şey hissetmiyordum zaten. Sonradan sürekli yazışır, görüşür, konuşur bir hal aldı ilişki.
Ben hiç sormamama rağmen kendisi, kız arkadaşınız var mı? Evlenmeyi düşünüyor musunuz gibi gibi sorular sorar oldu.
Ufak tefek konularda trip atar oldu, sosyal medya da neler yaptığımı merak edip bir kaç kez telefonumu isteyip kurcalamışlığı bile oldu.

Bu durumlar tabi 3-4 aylık zaman diliminde oluyor. Bende ki durumda yavaş yavaş değişti ve bir hoşlantı durumu gelişti. Bende bu durumu kendisine söyledim.
Kendisinden hoşlandığımı söyledim.
Tepkisi ne oldu derseniz dediği şey gülümseyerek "şaşırdım" oldu. Tahmin ediyor muydun böyle bir şey bekliyor muydun dediğimde hayır dedi ve başladı ;

Daha önceden yaşadığı bir ilişkiden ki tam da ilişki denmez, birlikte olmaya çalışmışlar fakat olamamışlar gibi bir durum. Bundan dolayı sıkıntılar yaşamış vs vs onu unutamamış tam olarak. Bu yüzden hayatına kimseyi almamış uzun bi süredir, aslında onu şu an sevmiyorum, tekrar birlikte olmakta istemiyorum fakat aklımdan tam çıkmadığı için yeni bir birlikteliğe de sıcak bakmıyorum çünkü bu durumda karşı tarafı aldatıyor gibi hissediyorum diyor. Dediğine göre daha önce de bir kaç denemesi olmuş farklı kişilerle fakat kısa sürede ayrılmışlar.

Bunları ve buna benzer şeyler söyledi çokta uzatmayım konuyu anlamışsınızdır buraya kadar zaten :)

Fakat bundan sonra o yüzden olmaz, kusura bakma vs demedi. Denersek sonradan olmazsa ben daha fazla üzülürüm dedi.
Tabi bende bunu denemeden bilemeyeceğimizi söyledim. Genel olarak değerlendirdiğimde beraber vakit geçirdiğimizde, konuştuğumuzda, görüştüğümüzde bende iyi vakit geçiriyorum hoşlanıyorum bu durumdan diyor fakat yukarda bahsettiği sebeplerden ötürü endişe duyuyor. Belki şu an doğru zamanı değildir ilerde olabilir dedi. Konuşmaya, görüşmeye devam edelim diyor. Beni ne zaman görmek istersen söylemen yeterli, istediğin zaman çıkar gelirim görüşürüz diyor.

Durumlar böyle olunca benimde kafa yanmış durumda. Şimdi ben ne yapmalıyım, ne etmeliyim bi deyiverin bana :)

 
İletişimi komple kes, hiç bir şekilde görüşme.


  • KaraSakall  (08.01.17 15:13:36) 
Aman ha uzak dur. Klasik Türk kızı.


  • tutmayın küçük enişteyi, salıverin gitsin  (08.01.17 15:14:07) 
bundan sonraki her adımınızın bu tür dengesizlikler barındıracağını aklınızdan çıkarmayın.iletişimi kesmek işinizden ötürü imkansız olabilir ancak tavrınızı net bir şekilde koyarak öğrenci-eğitmen ilişkinize geri dönün.


  • mcsword  (08.01.17 15:19:19) 
eğitim süreci bitmiş durumda hocam zaten


  • iglo  (08.01.17 15:24:08) 
Kızın kulak memesine eğil ve: "hassie git!" de. Ona küçük bir sürpriz yapmış olursun.


  • karacigerim vur kadehlere  (08.01.17 16:08:01) 
Öff. Kanser ilişki isteyen kezban modeli. Hayatı burnundan getirecek adam arıyor. Ardına bakmadan kaç.

Kolay kolay kimseye kezban demem ama bu olağanüstü bir örnek.
  • yirmisantim  (08.01.17 16:11:55) 
Klasik terazi burcu türk kızı. Dengesiz işte. Kaç kurtar kendini


  • hasmetizm 2046  (08.01.17 16:27:28) 
kız seni beğenmiş ama naif bir hoşlantı itirafından çok alfa erkek yöneticiliği beklemiş. bunun dışında kendisinin adım atmayıp seni adım atacak raddeye getirmesi de biraz attention whoreluk gibi duruyo. attention whore olmak olumsuz değil bence ama sonra geri adım atması saçma olmuş. beğeniyosan ciddi bir ilişki düşünmeden takılabilirsin gibi ama alfalık yapman gerekiyo.


  • snape i başından beri tanırım  (08.01.17 16:36:47) 
Kızdan tiksindirdiniz beni yahu :)


Normalde hiç bir kezbanlığı yok, çok naif, çok nazik birisi ama bu durum işte çok saçma bi noktada. Bana yok istemiyorum olmaz öyle şey dese sıkıntı yok. Böyle arada bırakması saçma.

Sanki ön eleme aşamasındayım bunu geçersem gruplara kalcam ondan sonra çeyrek yarı final diye gitcez.
  • iglo  (08.01.17 16:40:30) 
ilgi budalası, dengesiz, ne istediğin bilmeyen, karakteri oturmamış ve hiç sevmem bu sözcüğü ama kezbanlıkta master degree yapmış birisi.

sakın bulaşmayın, siz üzülürsünüz. o ise yarın bir başkasına da aynısını yapar. iletişimi kes. ya da kulak memesine eğil +1
  • mahone  (08.01.17 17:07:46) 
hastayım şu "direk kes" "kezban" diyenlere. insan ilişkileri çok kolay bi şeymiş gibi :)

kızdaki korkunun nedeni önceki elemanı unutmamış filan olması değil de başarısız ilişkilerden yorulmuş olması bence. birkaç defa üst üste 1-2 ay süren ilişkiler yaşayınca insan uzun bi süre yeni bir ilişkiye başlamak istemiyor. kaldı ki ayrılırsanız sizin üzüleceğinizden korktuğunu söylemesi size karşı bi değer&his taşıdığını gösteriyor.

bence bu biraz kızı ne kadar ikna edebileceğinize bağlı. ha ama bence bunun için taktik filan kullanmaya da gerek yok. siz kendiniz olun, kız sizinle uzun süreli bi ilişki yaşayabileceğini hissettiğinde olaylar gelişir zaten.
  • kozmosta bir nokta  (09.01.17 08:29:36) 
Sen bunu en iyi değerlendirecek adamsın. ama;

"Belki şu an doğru zamanı değildir ilerde olabilir dedi. Konuşmaya, görüşmeye devam edelim diyor. Beni ne zaman görmek istersen söylemen yeterli, istediğin zaman çıkar gelirim görüşürüz diyor."

kısımları aslında fakbadilik ya da kısa süreli bir ilişkiye meyyal olduğu izlenimi verdi bana.. o kanaldan yaklaş derim, eğer hevesin varsa..

yok, aşık olayım, seveyim dersen mutsuz olacağını düşünüyorum tecrübelerime dayanarak.
  • twelfth  (09.01.17 13:34:18 ~ 13:34:46) 
görüşleriniz için teşekkürler


  • iglo  (10.01.17 00:03:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.