[]

Angarada yaşamak

Bakın gelmeden Angara demeye basladım.iyi davranın bana.

İş dolayısıyla gelme olasılığım var.

Nasıl orda yaşamak? bi kere gelmıstım ankara üninin oraya, her yer yesillikti falan.

yaşanır mı?

konum: istanbul

 
Bok gibi abi yapacak bir şey yok :D ama gel yinede takılırız avm ler çok güzel :D


  • gozu acik sevisen yahudi  (08.01.17 14:58:08) 
istanbul'da değil de ankara'da yaşamak isterdim. Yaşanır tabii neden yaşanmasın. İstanbul gibi boktan bir yerde bile yaşayabiliyorum ben ankara'da niye yaşanmasın?


  • levpontryagin  (08.01.17 15:00:39) 
Hava, su, elektrik gibi temel ihtiyaçlarını giderebilirsin, yaşamaya değer.


  • candanag  (08.01.17 15:03:01) 
istanbul da yaşayıp mesai saatlerinde çalışıyorsan ankara daha iyidir, istanul tam bir çile bence bu şartlarda;kalabalık,hayat pahalılığı,trafik,yağmur yağar kar yağar her yer felç olur he dersin ki bunlar ankara'da yok mu biraz daha katlanılabilir durumda yaşam standartların istanbul'a göre bir tık yukarıya çıkar varsın boğaz olmasın,istanbul da yaşamak için ya zengin olacaksın ya da öğrenci.


  • sealth  (08.01.17 15:37:45) 
Dünyada bulabileceğin nadir angara'nın yerlisi olarak çalışma hayatının istanbuldan daha rahat olduğunu (trafik vs.) belirtirim. En kötü haftasonlari eymirde bisiklete binersiniz.


  • karacigerim vur kadehlere  (08.01.17 16:01:17) 
Nerede çalışacaksın, hobilerin ve alışkanlıkların neler? Bunların cevabı mühim.


  • sevgikusunkanadinda  (08.01.17 16:29:03) 
Yahu bahsettiğiniz yer de sanki Bayburt'un en ücra kazası. Memleketin başkenti yani, tabi ki yaşanır. Gayet güzel yaşanıyor. İğrenç bir çıfıt çarşısına benzeyen İstanbul'da yaşamaktansa Ankara'da yaşamak 10 kere evladır. İstanbul'da yapabileceğin şeylerin hemen hepsi de Ankara'da var (deniz yok geyiğine girmeyelim). Olmayanları da farklı şeylerle ikame edersin. Zaten yaptığımız bir bok da olmadığını göz önünde bulundurursak yaşamak için fazla kriter koymaya gerek de yok.


  • buff  (08.01.17 16:50:49 ~ 16:59:37) 
istanbul'dan ankara'ya taşındım. beşiktaş, beyoğlu, kadıköy üçgeninde takılıyodum. başlarda hiç sevmedim ankara'yı. şu an seviyorum, istanbul'un ne kadar değiştiğini ve kötüye gittiğini gördükçe kararımdan memnun kaldım. güzel burası.


  • snape i başından beri tanırım  (08.01.17 16:51:04) 
buff+1

Burayı sevmeyen insan samimi değildir. Gelin de tepelerde içek <3
  • bir3iki7  (08.01.17 17:06:15) 
çeyrek asırdır profesyönel ankaralıyım. memleketim de burası.

yeşillik, mavilik bulursan şükret. kara kuru bir coğrafya. ben suyun terapi etkisi olduğuna inanıyorum, burada bir nehir bile yok. yeşil alanı bulursan öpüp başına koy.

havası kuru, bir tek buna bayılıyorum. kışı cidden pistir ama. hem buz gibi soğuk, hem kapalı hava.

bence güzel bir yer değil. başkent olmasa yaşanmazmış yani. şimdi başkent olduğu için yapılacak faaliyet bulunuyor da boş kalınmıyor.

yani ankara'dan keyif alarak yaşamak zor. yaşayıp gider, idare edersin sadece.
  • antikadimag  (08.01.17 17:21:03) 
5 sene istanbul'da üni okudum. 6 ay da askerlik yaptım.
ankara'ya ise genelde vize işlemleri için olmak üzere 3-4 kere gittim. ne bileyim ankara'yı samimi ve sıcak buldum. yani ben istanbul'un karmaşasını sevmiyorum. bu yaz araçla istanbul'dan geçiyordum ve 2002 yılında tanıştığım şehir bu değil değim. yok böyle bir saçma değişim.

ankara'da hiç yaşamamakla birlikte bana da gayet iyi yaşanır geliyor.
  • burya  (08.01.17 17:21:24) 
ankara iyidir. istanbul aşırı kalabalık ve insanı basıyor. ankara o bakımdan daha yaşanılabilir. kültür sanat aktiviteleri iyidir. istanbulda bulacağın kadar çeşit yok eğlence olarak ama standart insan modeline göre hemen her şey var. nerede ne olduğunu bildikten sonra yaşaması kolay olur. evin de merkezi bir yerdeyse (kennedy caddesi veya esat civarı) senden iyisi olmaz.


  • cekilmis gayfe  (08.01.17 17:25:48) 
herkes Ankara sevdalısı olmuş yahu :) 13 senedir buradayım bi b.k yok afedersin. İstanbul çok mu iyi diye soracak olursan orası da iyi değil ama en azından kendine has kültürü ve eğlencesi var. Burası ölü şehir bence.
artı olarak trafikte bir yerden bir yere gidebiliyorsun, maaşın sana yetiyor bu kadar

  • yüzyıllık yalnızlık  (08.01.17 18:23:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.