[]

Uyuyamamak!

Dalamıyorum, vücudum tam dinlenme halinde gibi ama beynim susmuyor! Ne anlatıyor şuan hatırlamıyorum ama tek hissetiğim şey korku. "Kalkmalıyım! Üstümü mü açıldı, sırtımı duvara dönücem daha güvenli! Kalkmalıyım!" En son kalkmadan önce aklımdan geçen bunlar. Hatta az önce oldu. Daha önceki günlerde de boğuluyorum diye uyandım, bazen sadece korkarak uyanıyorum.

Napiyim ben? Nasıl sakinleşicek bu bilinçaltım?


 
Benzer kaygılar uzun süredir mevcutsa profesyonel yardım almayı düşünün. Bitki çaylarıyla, basit uyku haplarıyla falan uyuyabilirsiniz belki ama derinlerde bir problem varsa önceliğiniz onu çözmek olmalı bence.


  • md11  (08.01.17 04:12:11 ~ 04:12:28) 
müzik eşliğinde uyumayı dene ve müziğe konsantre ol


  • very big cat you.  (08.01.17 04:15:35) 
kesin çözüm: bilinçaltını tetikleyen şeyleri yok et


  • thugster  (08.01.17 04:25:05) 
psikiyatriste git.


  • sen git ben geliyorum  (08.01.17 05:09:57) 
Uyku kalitesini arttırmak için bazı ot kök vs çaylarını kullandım, işe de yaradılar ama tavsiye edemem çünkü durum aşırı farklı geldi. Şimdi evhamı vesveseyi tetiklemek istemediğimden detay vermekten çekiniyorum ama bir belirtidir belki bunlar, hastalığa, hastalığın ruhsal yansımasına, basit bir eksiklik ya da fazlalığa bağlı olabilir durum.


  • kargn  (08.01.17 05:24:00) 
merhaba,

Kalkmalıyım! Üstümü mü açıldı, sırtımı duvara dönücem daha güvenli! Kalkmalıyım!"

bunlara kaygı deniyor. kötü durumdayken kendin için sürekli olarak bişeyin daha iyi olduğunu düşünüyorsun. sonra sürekli olarak kendine söylediğin şeyleri eyleme döküyorsun ve durumunda değişim olmazsa (bazen kaygıların haklı oluyor ve söylediğin şeyi yaptığında düzeliyorsun ve harika hissediyorsun ama bunu boşver.) önceki konumundan(kötü olduğun) daha kötü oluyorsun. kaygının boyutuna göre bu durumun paradoks gibi uzayıp gidebiliyor. kendimden biliyorum :P psikiyatra gideceksin.
  • freetakilir  (08.01.17 06:07:32) 
psikiyatriye git + 1


  • keep out  (08.01.17 11:36:55) 
doktora gidin. uyku çok önemli.


  • cry baby  (08.01.17 13:36:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.