[]

USA'den çinden ürün getirip satma (konteyner ve şirket vasıtasıyla)

HAzır ifşalar prime time olusturmusken sorayım.

Şirket tecrubem, sermayem, alısveris sitesi yapma tecrübem var.

Dış ticareti biliyorum. çeyrek konteyner ya da yarım konteyner getirebilirim gerekirse.


Yalnız dostlar, bana orjinal ürün fikri gerekli--çin olması gerekli değil. Amerika da olabilir, distributor olabilirim.

Bu hangi ürün-malzeme vb olmalı?

Bakarsınız Allah yürü ya kulum der sizi de görürürüm :)

 
@nun
medikal malzemeler hakkında bilgim var vefakat cok mesakkatlıs bir is .hastanelere satmak ıstersen barkot cıkartman lazım, ihalede en iyi fiyatı vermen lazım.

bireysel satısta olabilir ama onda da sağlık bakanlıgı onayı lazım.

Ben daha cok getir-sat-unut tarzı urunlerın pesındeyım.
  • anonymice  (08.01.17 00:37:41 ~ 00:39:14) 
Oo LCL styleee.

Medikal biraz sikintili sanki ama ben DIY insanlari icin el matkabi vb urunler getirebilirdim.
  • kuehles blondes  (08.01.17 00:46:41) 
bazı insanlar karton bardak makinesi, plastik granul makinesi gibi sanayi makinelerini 4-5 katına satıyorlar. genelde işten anlamayan, dil bilmeyen acemi esnaf alıyor.

kişiye değil de endüstriye satılacak şeyler de kazanç daha yüksek.
  • cedex  (08.01.17 09:30:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.