[]

Boykot başlatmak istiyorum bir markaya

Yurtiçi kargonun sürekli 'geldik evde yoktunuz, yapabilecek bir şeyimiz yok' diyip telefonlara çıkmamalarını ve herkese aynı şeyi yapmalarını ve hala kullanılmalarını anlayamıyorum. En son kızıma emzik almıştım ve aynı sey oldu evdeyken yoktunuz dediler. Sinir hastası olacağım. Ama hasta olmak yerine boykot başlatmak istiyorum. Nasıl yollar izlemeliyim?




 
change.org tembel işi. bir tıkla tepki mepki vermiyorsunuz arkadaşlar, kimse de sallamıyor onu tr de.

sinir hastası niye oluyorsunuz anlamadım, o kargoyu kullanan hiç bir yeri kullanmayın.

bir yere boykot başlatmak sanırım hukuksal olarak yardım almanızı gerektiren bir konu. bir avukata danışın, dernekler üzerinden gidebilirsiniz ancak sanırım. o emziğin sahibi anne/babasının hapse düşmesini istemez.
  • kurnaz  (07.01.17 14:43:22) 
Bireysel gönderilerinizde kullanmamak haricinde internetten alısveriş yaparken yurtiçi haricinde başka kargo firması önermiyorsa ,siparişi bu firma ile tamamlamak istemediğinizi anlatan mail vs atarsanız ve sıklaşan bir istek olursa belki etki eder,internet alısverişlerinizde yurtiçi varsa ben yokum tadında bir boykot ile sosyal medyadan yürünebilir.ama nihayetinde bu firma anlaşmalarına bakan bir olay,kim daha avantajlı kargo sunuyorsa onunla anlaşır şirketler.


  • demoniclewinsky  (07.01.17 14:52:49) 
Yahu hiç bir şube cevap vermiyor. Çağrı merkezi de bişey yapamayız diyip kapatıyor. Bu karda kışta gidip emzik arıyoruz şube de uzak üstüne bir de.


  • Kalinka  (07.01.17 15:08:34) 
bu arada ben şunu anlayamıyorum.

siz bir ürün alırken internet üzerinden, o ürünün size gelmesi gerekiyor. yani o ürünün satış koşulu, elinize gelmesi. gelmiyorsa anında iptal edebilirsiniz. evdesiniz mesela, kargo üşendi gelmedi eve. hemen satıcıya yazın, o uğraşsın, size ne?

he kargo sallamıyor mu, iptal edin alış verişi.
  • kurnaz  (07.01.17 15:08:46) 
hazır başlatılmışı var ona katılsanız.


  • kuzey li  (07.01.17 15:10:58) 
@kuzey li

bana türkiyede başarıya ulaşmış tek bir change tepkisi söyleyin?

bu change sitesi türkiye için sadece gazı alır, millet tıklar, ohhh benden çıktı tepkimi verdim, şimdi onlar düşünsün dedirtir.

kim takıyor bunu? kimse.
  • kurnaz  (07.01.17 15:12:19) 
Ondan korkuyorum ben de @kurnaz siparişi evden satış yapan birine verdim. Ona evde olduğumu Nasıl kanıtlayayım


  • Kalinka  (07.01.17 15:43:02) 
@kalinka

kanıtlamanıza gerek yok. o satıcı ile kontağa geçin. ben evdeydim kargocu gelmedi, o kargoyu evime getirtin diyin. onun sorumluluğu bu. he ayak yaparsa, o zaman ürünü almadım ben iptal ediyorum diyin.

evden satış dereken böyle tırt instagram filan mı? parayı havale etmeyin hemen bu durumlarda. zaten sahibinden gibi sitelerin olayı sizi korumak, ondan oralardan alın.
  • kurnaz  (07.01.17 15:45:42) 
@kurnaz bana ürün ulaşmıyorsa dediğiniz gibi iptal ettiğim oldu daha sonra yurtiçi'ni kullanmadım.

Watsons'u su an yapılan boykottan çok daha önce yaşadığımbir problemden dolayı kullanmayı bıraktım.

Vatan bilgisayarda alacağım üründe 5 dakikaiçerisinde 3 kez fiyat değişikliği yaptıkları için ürünleri almayacağımı belirtip çıktım bir daha alışveriş yapmadım.

bunlar aklıma gelen birkaç olay sadece. internette araşırsam zaten sürekli birileri bir boykot açıyor. bunun için uğraşmam, ama istediğim standartlarda hizmet vermiyorsa alışveriş yapmayı keserim ben onlardan almıyorum diye tabiki batmıyorlar ama benim sinirlerim bozulmuyor.
  • kuzey li  (07.01.17 19:39:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.