[]

uçak iptal olursa ne yapıyoruz?

saw-esb uçağım var 2310'da. iptal edilirse götüme baka baka otobüse mi bincem? yapmam gereken bir şey var mı iade miade için yani?
teşekkürler



 
başka uçuşa aktarabiliyorlar ama hem uçuş sayısı azaldı hem de uçamayan yolcu sayısı çoğaldı bu durumda iptal olmayan uçak ve o uçakta yer bulmanız zor oluyor haliyle.

eşimin dün akşam 21'de atatürk-esenboğa uçuşu vardı, gece taksiler de çalışmamış, hala havalimanında.

tren alternatifini de düşünebilirsiniz bence. karayolu ne durumda o da belli değil çünkü.
  • arma aski  (07.01.17 12:10:04 ~ 12:10:23) 
havalimanında havayolunun ofisi vardır oraya gidip iade veya değişim işlemini yaptırmak gerekiyor normalde. şu sıra çok fazla yoğunluk olacağı için hava muhalefetinden iptal edilen uçuşların yolcularına sonradan da işlem yapma hakkı verebilirler ama sen yine havalimanı ya da başka yerde de olsa bir ofisten bilgi almaya çalış. telefon falan da kilittir şimdi.

uçuş iptal olursa tek yol otobüs olur muhtemelen çünkü trenlerde de yer bulamazsın şu an ama çok önemli değilse hiç karayoluna bulaşma derim.
  • nrmnm  (07.01.17 12:21:17) 
Thy cagri merkezi kilit. Sakin otobusle filan gitme, devrilir olursunuz ya :/ hic guvenmiyorum. Trene bakabilirsin.


  • kuehles blondes  (07.01.17 13:32:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.