[]

barbaros şansal tepkisinde haklı mı haksız mı?

barbaros şansal tepkisinde haklı mı haksız mı?

barbaros şansal bokunda boğul türkiye derken haklı mı haksız mı?

barbaros şansal ne demişti?

tabii tabii davası olmaz. 2017 hepinize girdi. mutlu yıllar tadını çıkarın, derin nefes alın, yan yatın, kendinizi serbest bırakın, sol dizini karnına çekin ve biraz da ıkınır gibi yapın. bana sefaletin adını yazabilir misin abidin ha? bu kadar gazeteci tutukluyken, bu kadar çocuk taciz ve tecavüz görürken, bu kadar yolsuzluk, rüşvet almış başını giderken, bağnazlar sokaklarda tebliğcilerle size pislik dağıtırken, sizler hala yeni yıl mı kutluyorsunuz? yok yok ben kutlamıyorum. ben şimdi ne yapacağım biliyor musunuz? ben bardaki evdeki bütün içkileri içicem. hepsini hepsini içicem. size bir damla bile bırakmayacağım. bütün dolarlarımı isviçre'ye geçiricem. bir kuruş peni bile vermeyeceğim. tamam mı? ayrıyeten ben kıbrıs'tayım şu an kuzey kıbrıs türkiye'ye göre yani öyle bir baskı olduğu için yeni yıla girdi. kıbrıs cumhuriyeti'nin daha girmesine bir saat var. birazdan nikosa'ya gidicem. bir de orada kutlayacağım. orada da içicem. hepsini içicem. tamam mı bebeğimsi? öpmedim bile sizi. hadi siz kutlamaya devam edin. bu kadar pisliğin, rezaletin, sefaletin içinde. bokunda boğul türkiye!

www.msn.com

eksisozluk.com

eksisozluk.com

eksisozluk.com

eksisozluk.com

barbaros şansal "bokunda boğul türkiye" diye hakaret ediyor

www.youtube.com

b*kunda boğul türkiye - barbaros şansal

alkislarlayasiyorum.com

barbaros şansal uçaktan iner inmez linç edildi 03/01/2017

www.youtube.com

helal olsun barbaros şansal bu zor zamanda gerçekleri söyledin

yılmaz özdil sana da helal olsun barbaros şansal'a sahip çktın

www.sozcu.com.tr

eline her sopa alanın devlet desteği ile istediğini dövebildiği bir ortama hoşgeldiniz.
barbaros'un uçağının hangi uçak ve saat kaçta ineceğini nasıl biliyorsunuz ?
uçağın indiği alana sopayla nasıl giriyorsunuz?
polislerin resmen şahsın dövülmesi için müsade etmesine göz yumduğunu görmüyor musunuz ?
buna devlet desteği demeyelim de ne diyelim?
ohal'de havaalanı böyle mi korunuyor?
devlet işidin yaptığı ve yapacağını niye bilmiyorsunuz ?
ne diyor barbaros şansal! hükümeti eleştiriyor,
bu kadar gazeteci tutukluyken ,
bu kadar çocuk taciz ve tecavüz görürken ,
bu kadar yolsuzluk ,
rüşvet almış başını giderken
sizler hala yemi yılımı kutluyorsunuz ?
ülkenin bok içinde olduğunu belirtiyor ki bunda yüzde yüz haklı ve birileri çıkıyor vatan haini ilan ediveriyor.
ama hükümet mütahiti 80 milyonun amına koyacağız diyen mehmet cengiz'e birşey yok.badem bıyıklı yobaz sürüsü kuzu oluveriyor. amına konulan sanki tanzanya milleti!
çünkü hükümetin yanında isen herşeye hakkın vardır.
devlet eliyle çıkan saldırıdır bu , izin verilen linç girişimidir bu , bilerek ve isteyerek korku imparatorluğu yaymanın adıdır bu. işte video çekilmesinin sebebi de budur.
madem bir suçlu gördüğünüz kişi yada kişiler var güven duyduğunuz adalet yargılar.
ama herkese yanındakine de...

hiç kimse kusura bakmasın arkadaş,
ensarda çocuklara tecavüz ederken sesiniz çıkmaz
leş piç mehmet cengiz milletin amına koyacağız derken sesiniz çıkmaz.
savaş çığırtkanlığı yapıp girdiğiniz el bab da türk bayrağınız yerde tekmelenirken sesiniz çıkmaz.
heslerle ırmaklar para için talan edilirken , ırmağının akışına ölürüm türkiyem diyen ülkücülerin sesi çıkmaz.
işçi ölümlerine sesiniz çıkmaz.
kadın dövülmelerine sesiniz çıkmaz.
tecavüzlere sesiniz çıkmaz.
benzine zam gelir ses çıkmaz.
sigaraya alkole, toplu taşımaya ,
siz anca size söylendiği zaman sesiniz çıkar çomarlar sizi...
adam hükümeti eleştirdi diye hemen linç girişiminde bulundunuz.
ben hiç üzerime alınmadım arkadaş o video da türklere küfür yok birilerinin canını çok sıkmış ki hemen susturulmak istenmiş.
koyunsunuz birileri size ne derse düşünmeden onu yapıyorsunuz
düşünme yok mantık yürütme yok sorgulama yok

www.facebook.com

Bence Haklı...

 
Haklı haksız derken, yani bokumuzda boğulmadığımızı mı düşünüyorsunuz, öyle düşünen var mı hala?

adamın söylediği şeyi ben bir temenni, beddua olarak görmedim. durum tespiti yapmış. haklı.
  • nickimin hakkini veremedim  (07.01.17 01:16:21) 
Tabii ki haklı. Belki üslup "kibar" veya "zarif" değil ama bugüne kadar kime nezaketle zarafetle ikazlarda bulunulsa ikaz edeni salak yerine koyan bir çoğunluk var bu ülkede. Adam dosdoğru söyledi. Ağzına sağlık.


  • yaren  (07.01.17 01:19:05) 
Kesinlikle haklı.


  • old possum  (07.01.17 01:24:14) 
Dogru birseyi yanlis soylemistir, butun mesele bu..


  • alttaraf  (07.01.17 01:27:41) 
Rte sağda solda bıçkın ağzıyla konuşurken iyi, avaneleri rte'nin osurmasına karşılık sıçarken iyi, Barbaros Şansal mı kötü? Ona kötü diyenin kendisi kötünün önde gidenidir.


  • yaren  (07.01.17 01:28:00) 
haklı haksız ne fark eder herkesin seninle aynı fikirde olacağını bildiğin bir platformda sorduğun bu soruya hepimiz haklı desek ne fark eder?

gaza geldiysen böyle gazlı paylaşımları facebook'ta yap.
  • proletarier aller lander vereinigt euch  (07.01.17 01:28:38 ~ 01:40:21) 
sevgili proletarier aller lander vereinigt euch "haklı haksız ne fark eder herkesin seninle aynı fikirde olacağını bildiğin bir platformda" yazdın neden herkes bu platformda benimle aynı fikirde olsun ki sitenin binlerce üyesi vardır illa ki içinde akplilerde vardır barbaros şansala nefret kusanlar da vardır ne fark eder kısmına gelince hani bir laf var Bir çivi bir nalı, bir nal bir atı, bir at bir komutanı, bir komutan bir orduyu, bir ordu da koca bir ülkeyi kurtarır. demem o ki şurada şu tepkiyi koymamız bile bir varlık göstermektir küçümsememek gerekir bugün burada oluruz yarın gerekirse sokakta savaşırız gezi parkı direnişini unutma ve kazandık gezi parkına topçu kışlasını yaptırmadık tr.wikipedia.org bilmem anlatabiliyor muyum?


  • geceuykusu  (07.01.17 01:39:08) 
sucu ve sucluyu ovmekten alirlar


  • partizan  (07.01.17 02:15:21) 
Haklı ya da haksız denilerek görülecek bir konu değil bu. Yılbaşında yaptığı video'yu herkesin izleyeceği belli bu kadar kaba olmasına gerek yoktu, sonuçları olacağını ön görmemesi ise onun bilmezliği (sonuçlardan kastım tepkiler ve dava, saldırı safi magandalık, devlet eliyle mafyalık)
Başta da dediğim gibi bu adamın düşünceleri bana yakın ya da değilden önce özgürlüğünü, haklarını düşünmezsek "haksız, dövelim!" diyenden farkımız kalmaz yavaş yavaş.

  • Apocalypse  (07.01.17 07:57:38 ~ 08:19:35) 
bugün cumartesi, evdeyim, keyifli olmam lazım ama "bugün nerede patlama olacak, kaç kişi ölecek?" sorusunu kafamdan atamıyorum.
sonuna kadar haklı, ispatlandı da zaten.

  • g7mor  (07.01.17 09:18:10) 
ben kina yakmadim. uzuldum. kina yakmak bu videonun iceriginde soylenenlere deniyor. ayrica sarhos sarhos konusmak mahkemede yegenim yazmis demek cesaret degil.


  • partizan  (07.01.17 11:52:51) 
Başka türlü söyleseydi de aynı şeyi söyleyecekti ama usturubunca söylemiş olacaktı, Aziz Nesin'in iyimser davrandım dediği %60 anlamayacağı için de söyledikleri kimseye dert olmayacaktı.

Misal: Önceki gün haber bültenlerinde şöyle bi haber vardı; "Dünya gelirinin %51'i nüfusun %10'unun elinde" Bu haber de aynı şeyi diyor bana göre. İnsanlık yönünden çökmüş bi sistemi devam ettirecek hatta savunacak kadar aptal veya gafil %90 var dünya üzerinde.
Misal: Çocukların bile kanser olduğu bir dünyada yaşıyoruz, oysa devlet harcamaları nerelere pay ediliyor! Bir saat geçirin onkoloji hastanelerinde, o çocuğun gözlerine bakın yüreğiniz yetiyorsa. Dün kundakta bebek vardı bitane.
Misal: İçine para giren hiç bir şeye güvenemiyoruz, sağlık sektörüne, gıda sektörüne güvenemiyoruz. Yalanlarla çevrildiğimizi bile bile ufak kurnazlıklar yaparak, birazcık daha fazla vererek yalandan korunduğumuzu sanıyoruz.

Daha yazardım da tansiyonum oynayıp duru. Kısacası biz zaten bok içindeyiz arkadaşlar.
Barbaros konuşmasında hayatın nasıl yaşanabileceğine dair tiyolar verdi. Kızmak yerine insanlar o söyledikleriyle de ilgilenebilirlerdi, "biz neden öyle yaşamıyoruz " da diyebilirlerdi.
  • hayat aklini konusacak bir filozof uret  (07.01.17 12:50:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.