[]

kız arkadaşım yaptığım şakaya bozuldu

benim henüz yeni bir ilişkim var. aslında seks üzerine kurulu diyebiliriz. birbirimizden bu anlamda hoşlanıyoruz, iyi vakit geçiriyoruz vs.

ve tahmin edemeyeceğiniz kadar rahatça açık saçık, küfürlü, her konudan, ve özellile ilişki anlarımızla ilgili vs konuşabiliyoruz. ilişki esnasında da mesela argo laflardan hoşlanıyoro da ben de. bu şekilde diyaloglarımız mevcut yani.

neyse bugün iş çıkışı ben onun evine gittim. yeme içme öpüşme koklaşma derken. oturuyorduk. şakayla dediki "ya biraz da şaşırt beni, böyle beklemediğim bi anda birden saldır bana" tarzı şeyler dedi. ama bunu gülerek hatta kakaha atarak falan konuşuyoruz. bende şey dedim "hayırdır ya tecavüz fantazin mi var" dedim. gülmeye devam ettik. sonra bu dedi ki "ya ne bilim farklı birşeyler yapmak istiyorum beklmediğim şeyler yap bana" gibi birşey dedi tam anımsamıyorum. bende şey dedim "iyi bi dahaki gelişimde g.tünden s.keyim seni" dedim.

bi anda ciddileşti. kızmadı yani ama ciddileşti falan. suratı düştü. ben de noldu falan dedim, tabii ki öyle bişe yapmam şaka yaptım dedim falan. tmm tmm dedi ama mod düştü. sonra ben de çok üstelemedim. kendi evime geldim.

şimdi sizce bu laf, tüm bu yaşananlarla diyaloglarla şakalaşmalarla birlikte değerledirildiğinde abartı mı olmuş? ya da hoş olmamış mı? ben abarttığını düşünüyorum, gülüp geçebilirdi bence. herşey iyapıyorum zaten. farklı bişe yap diyince aklıma o geldi artık en son.

 
Yani ne kadar argo konusuyor olsaniz da aranizda fazlaca kaba olmus soyledigin cumle. Ayrica eklemek istedigim bisey var, sizin ben yasayacaginiz iliskiyi...


  • baharat  (06.01.17 23:43:22 ~ 23:44:16) 
Biri sana "Bi dahaki gelişimde götünden sikeyim" dese sen de bozulursun. Kız farklı bi şeyler yapalım demiş altı üstü.


  • angelus  (06.01.17 23:44:44) 
fazla olmuş gibi


  • basond  (06.01.17 23:45:16) 
hahahah altıma sıçtım gece gece amk


  • masa penisi  (06.01.17 23:45:50) 
jaflksjflskdjfakdma abi senin farklı şey anlayışın götten sikmek mi? :D

Kız da garibim fanteziler beklemiş, çılgın kırmışsın kızı.
  • gozu acik sevisen yahudi  (06.01.17 23:49:45) 
Abi argo iyi hoş da seninki bokunu çıkarma olmuş


  • Take it away honey  (06.01.17 23:51:25) 
Varılacak nokta doğru ama seçtiğin yol çok yanlış. Otur sıfır.


  • yirmisantim  (06.01.17 23:52:25) 
Hassaslaşmış o. Ama sen de fazla ileri gitmişsin. Ne kadar rahat olursanız olun her şeyin bir sınırı var, üstelik karşındaki bir kadın. Demek ki kırmızı çizgilerinden biri bu. Şimdiye kadar anlamamış olman acaip.


  • yaren  (06.01.17 23:53:46) 
sakın silme bu duyuruyu. en güldüğüm üçüncü duyuru oldu bu. favlıyorum. asdşaslşkdalşdka

cevap: tamam, seksli meksli konuşuyorsunuz da çok ofansif bir cevap olmuş. ciddileşmekte haklı. öyle de denir mi yahu.
  • lesmiserables  (06.01.17 23:56:12) 
okurken verdiğim ilk tepki oha oldu :d dirty talk esnasında ananı sikeyim demek gibi bir etki yaratmış.


  • zgrydn  (07.01.17 00:03:24) 
ahhahah olum şakaya bozuldu ne ya asldkfjdslf kıza götünden sikiyim diyosun başlık "şaka"


  • life is not fair  (07.01.17 00:03:29) 
Bağlama bakınca abartı görünmüyor bence ama zaten kız bağlam dışı bozulmuş işte. Yani kız bozulmuş, önemli olan o, kıza odaklan.. bozulmuş :/

Edit: bence durumu toparlamaya kalkman daha fail olmuş. Niye kıvırdın ki, bizde buna bu denir, böyleyken böyle deseydin. Bu arada millet giydirmiş ama ben cidden sende kabahat bulamadım.
  • manuel mandalina  (07.01.17 00:08:42 ~ 00:22:31) 
farklı bişi yapalım dediği büyük ihtimalle banyodur, salondur farklı pozisyonlardır falan ne bileyim zen men işte. sen baya farklılaştırmışsın konuyu.


  • selam  (07.01.17 00:14:10) 
kötü bi anısı canlanmıstır kızcaazın bence. oyle hıssettım.
bu arada harbı cok komık olmus duyuru.d

  • hopp  (07.01.17 00:37:21) 
sesli güldüm valla :D

dotunden mikeyim küfür gibi olmus hani bari arkadan yapalım falan gibi yumusatarak diyeymişsin sanırım o hakaret tarzı küfür gibi olmasına takılmıştır. ciddi bir şey olduğunu sanmam unutur takmaz ufak bir şekilde gönlünü alırsan.
  • proletarier aller lander vereinigt euch  (07.01.17 00:41:12) 
Hala sevgilisi olduğuna emin misin!


  • chitosan  (07.01.17 00:57:54) 
arkadaşlar adam baya küfürlü konuşuyoruz sert seviyor falan demiş. bence böyle bu ortamda götünden sikim demek abartı olmaz. benim anladığım normalde amlı sikli muhabbetler sık yapılıyo. ee amdan sikten bozulmayıp götten bozuluyosa karı tutarsızdır sorun karıda nokta. belki kötü bi anal seks anısı vardır tecavüz vs olabilir ondan bozulmuştur ama senin suçun yok.


  • glide  (07.01.17 02:38:48) 
ha belki bozulma sebebi götten sikim demek değil de yaratıcılığının olmadığını dusunmesidir sen yanlış yorumlamis olabilirsin. belki içinden mk farkli şeyler yasayalım beni sasirt diyoruz anca aklına göt geliyo keske o kurstaki çocukla takilsaydim diyo olabilir


  • glide  (07.01.17 02:58:40) 
ahahasfsdgdhdfg abi

bence yaptığınız bile yanlış.. bu işin etiği şurada gizli: eksisozluk.com ama ilişkinizin bunun üzerine kurulu olduğu belli. yine de yanlış. hemde o söylediğin çok ağır olmuş. ama mesela "bana beklemediğim bi anda saldır" için bunu diyemem sadece çirkin sözler için diyebilirim.
  • freetakilir  (07.01.17 06:48:05) 
ikinci kez dene. aynı tepkiyi almayacaksın ;)


  • dafuq  (07.01.17 16:15:47) 
sakın ikinci kez deneme

ben bu yanlışta ısrar eden adamlardan hiç haz etmiyorum bi de bunu öneri olarak söylüyor ya inanılır gibi değil.

bu argodan ziyade rahatsız edici olmuş. bu fikirden hiç hoşlanmıyor olabilir ya da bunu çok ısrar eden biri olmuş olabilir hayatında ya da bunu zorla yapan biri.

ulan biraz tepkileri analiz edin ya o kadar da zor değil.
  • senialanaglasinalsinsikinicaliyabaglasin_yine  (07.01.17 16:21:55) 
Yazdığın soruda komik bir şey olduğunu düşünmüyorum. Yani en normal olanını yapmışsın. Herhangi bir aşırılık yok. Kız trip atmak istemiş ve atmış. Ya da bir önceki tecavüz mevzusunu gerçekleştirmeni istemiş, onun için zarf atmış sen anlamayınca da bir daha kasmamış; otur, kal gibisinden. bana en mantıklısı bu geliyor.

seni götünden sikeyim demek abartı bir söylem değil. kız orta açmış zaten bunun için. belki burada bu söylemi komik bulanların olduğu üzere bir kabalık sezmiştir ama ben bu kızın ergen olmadığını düşünüyorum. bu son yazdığım bir ergenvari bir davranış. pipi, seks deyince kıkır kıkır nasıl gülüyorsa liseliler bu söylemine böyle cevap vermek de aynı tandansta. yanlış bir şey yaptığını düşünmüyorum.
  • mewthree  (07.01.17 18:46:19) 
Ne tur iliskiniz oldugunuzu, muhabetinizin seviyesini bilmiyoruz ki. Ben demezdim mesela seni bir tarafindan seyapayim diye.


  • stavro  (07.01.17 19:28:48) 
anlattığın gibiyse ilişkiniz bence kötü bir cümle değil. ha sikmek yerine "götten yapalım" diyebilirdin.

not: kız hayal kırıklığına uğramış zira istediği fanteziyi anlamamışsın.
  • sen git ben geliyorum  (07.01.17 20:07:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.