[]

likit

Likit işini nasıl hallediyorsunuz. Ankarada veya internette marka ve aroma bilgisi lazım bana. Dün çok övdüler diye heisenberg aldım yok böyle iğrenç bir likit. Yanık tadı geliyor likitten böyle. O tadı tarif etmem mümkün değil. Oysa tek istediğim tutun tadı verebilecek bir likit. Giden paraya mi yanayım şimdi napayım.




 
likit ne?


  • kurnaz  (06.01.17 21:13:26) 
Rising sun


  • kablelvuku  (06.01.17 21:14:04) 
Yanık tadı coil içerisindeki pamuğu yakmış olmayasanız. Coil değiştirip denediniz mi. Ben 8 tane likit denedim. 3 tane tütünlü denedim. Aromalılar zaten bir gün iç sıkılacağın şeyler.
1- El cigaria (Hala da kullanıyorum, sürekli kullanım için ideal, bence mükemmel)
2- El cigarillos (Sakın ha sakın alma, yanında kimse durmaz. Islak ayakkabı kokusu var.)
3- Desert spirit (Ben sevmedim)

Markası sapphire. Buharistandan alışveriş yapıyorum. Başka yerlerde de vardır belki bilmiyorum.
  • cok joleli ozgur  (06.01.17 21:19:01) 
Likiti değiştirince o tat gidiyor coil ile alakalı olduğunu düşünmüyorum


  • kablelvuku  (06.01.17 21:20:36) 
likiti değiştir o halde. sakın evyap likit alma bu arada. biraz araştırırsan ne kadar tehlikeli olduğuna ulaşman zamanını almaz.


  • cok joleli ozgur  (06.01.17 21:25:29) 
e-sigaralar ve yedek parçalarıyla ilgili araştırma yapabilecek yetkinlikte biri değilim. kendi fikrim olmayan bir şeyi de paylaşmak istemem. google diye bir şey var sen de bakabilirsin. ispatlanacak bir şey olmadığı için de tartışacak bir şey yok. sen kullanıyorsun diye zararsız değil ben kullanmıyorum diye de zararlı değil.


  • cok joleli ozgur  (06.01.17 21:34:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.