[]

güçlenme siporu

Meraba.

Düzenli spor yapmaya karar verdim. Spor salonundan, fitnıstan aşırı sıkıldığım için hiç böyle şeyleri yapmamış bi insanım, ama hareketsiz kalınca da içimden canavar çıkıyor, hiperaktif çocuk geçmişim var.

Güçlenmemi sağlayacak, kas gücü geliştirecek, ama aşırı da şişirmeyecek bişeye başlamak istiyorum. Crossfit güzel bişey gibi benim ihtiyaçlarıma, total olarak. Ama Anadolu yakası'ndayım, aylık minimum 200e buldum kadıköy'de.
Bundan daha ekonomik bişiler olabilir.
Kickbox'a filan da hevesim vardı, ama kol, omuz da güçlendirmek istiyorum.
Japon dövüş şeyleri de olur (tam hakim değilim).

ama bi şekilde güçlenmem lazım, akrobatik hareketler yapicam ilerde (mümkün olursa)

Tavsiyeniz ne olur?

Teşekkürler

 
Compound çalışmalar.


  • angelus  (06.01.17 15:58:16) 
ingilizce varsa: www.reddit.com spor salonu faan ugrasmazsin.


  • robokot  (06.01.17 16:01:08) 
İngilizce var da, ben fitnistan sıkılıyorum işte, 1 hafta yaparım en fazla, biliyorum :/


  • neynep  (06.01.17 16:31:26) 
İşte o compoundlari nerde nasıl?


  • neynep  (06.01.17 16:31:50) 
Rack'i olan bir salon bulabilirsen squat deadlift bench press barbell row overhead press gibi bileşik egzersizler içeren çalışmalar ya da barfik şınav dips gibi vücut ağırlığınla yapabileceğin egzersizler. İlki baya yol aldırır, ikincisi geçici.


  • angelus  (06.01.17 16:35:49) 
ama bunlar hep fitnıs?


  • neynep  (06.01.17 17:03:58) 
Senin güçlü olman hızlı olman sağlam dayanıklı olman için yapman gereken şey zaten fitness neyine şaşırdın ki bu kadar? Ha bunlara damacana taşıyarak da ulaşabilirsin ama onun da adı fitness olur.


  • angelus  (06.01.17 17:15:26) 
Yav çok haklısınız, ama soru şuydu: evet fitnıs diye bi seçenek var, ama ben bunu istemiyorum,sıkıyorum filan, o yüzden alternatif ne olabilir? O Sekilde bi soru yazmıştım halbuki yukarı :) o yüzden cevap, fitnıs dışında bişi olmalı diye umuyorum. En ideali en mükemmeli o olsa bile onu yapmıycam çünkü.


  • neynep  (06.01.17 17:47:19) 
yani adı fitness olmasın,resistance training olsun o zaman :)
spartan yarıslarına hazırlanmak için programlar var,daha keyifli :)

d2md0bjwkj5142.cloudfront.net

d1gzvc2c13psez.cloudfront.net

www.instagram.com

bi de su videodaki gibi grupla dağıtmalı bir salon bulursanız bana haber verin noolur:)
www.instagram.com
  • demoniclewinsky  (06.01.17 18:20:10 ~ 18:23:32) 
omen tanrem!
@demoniclewinsky, böyle bişeyi hiç bilmiyordum, süper bişeymiş.

Bu sanırım daha ithal edilmemiş bir spor versiyonu, bakir alan. Keşfedilince grup insan olur herhalde. Paylaştığınız için teşekkür ederim, aday aramaya başlayalım buna mutlaka.

Bunun salonu ve şartları oluşana kadar sorum cevapsız kalıyor ama bunu ilerisi için dev not ettim, teşekkürler:)
  • neynep  (06.01.17 23:04:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.