[]

Yemeksepetine sürekli fake yorum atan restaurant !

merhaba,

Yemeksepetine fake yorum atan bir restaurant var.

kendilerine dedim ki,

Yemeksepeti sizi yakarlarsa puanlarınızı düşürür.

Restaurant sahibi şöyle dedi, Modemi sürekli açıp kapatıyoruz. IP değişiyor.


Yorum; yemek sepeti 550 milyon USD değeri olan devasa bir sistem ve sürekli sistemi tarayan Bootları var. bir modem açıp kapatarak bu sistemi kandırmak mümkün mü?

 
bunun yerine yemeksepetine şikayet etseniz?


  • kurnaz  (06.01.17 16:52:47) 
bunu parali yapan tanidigim(internetten) var, aylik 60 olumlu yorum -> 300TL + sahte siparislerin(7.5TL-25TL arasi veriliyor) yuzdesi


  • ahoy kaptan  (06.01.17 17:27:10 ~ 17:27:28) 
@try again fail again fail better

Adam oturmuş pc başına, sürekli yeni hesap açıyor. yemek sepetine min. 15-20 tl lik sipariş veriyor. %10 komisyon ödüyor.

Bütün puanlarına 10 veriyor. bunun içinde her siparişe 2-3 tl komisyon ödüyor.

Adamın attığı fake yorumlar nedeniyle bu restaurantın şuanki not ortalaması 8.5 -9.0 Arasında !!

edit: Restorana haftanın 3-4 günü yemek yemeye gittiğim için adamın pc başındaki bu aksiyonunu defalarca yakaladım. kendisi de zaten bana her şeyi anlattı. bende kendisini uyardım.
  • voyage  (06.01.17 17:46:04 ~ 17:49:39) 
bizim okulun oradaki burger king'in surekli dusen puanini da yemeksepeti yukseltiyor.onceki gun 5-6 bandinda sonraki gun hop geri 8.5.
mumkun oldugu kadar telefonla veriyorum o yuzden siparisi yemeksepetine de guvenim yok

  • jedilance  (06.01.17 18:48:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.