[]

Kısa İngilizce çeviri

Steamden oyun aldım , bilgisayarım açmadı iade ettim param 2 haftadır yatmadı. Durumu desteğe sorunca şunu yazmış. Ne demek istemiş? şimdiden teşekkürler.

---
Your refund request was approved before your purchase fully processed, so the original transaction was cancelled. This means Steam will not charge you for this purchase.

When your bank confirms that the charge was cancelled, they’ll update your statement by removing the charge from your account. Depending on the bank, this may take several weeks.

If the charge stays on your statement, we suggest that you contact your bank or credit card company. Steam Support can only confirm that the refund request was processed successfully — we can’t speed up the bank’s processes.

Please let us know if your bank needs more information from us regarding the cancelled payment.

Best Regards,
Ali

---

 
kısaca diyor ki biz işlemi iptal ettik paranı geri alıcan ama bu senin bankana bağlı olarak birkaç hafta sürebilir. bizle alakalı bir şey değil. eğer bankanın istediği farklı bir bilgi varsa bizi bilgilendir.


  • olkol  (06.01.17 12:22:16) 
iade talebiniz işlem tamamlanmadan önce onaylanmış, o yüzden "esas" işlem iptal edilmiş. bu da steam sizden bu satış için para almayacak anlamına gelirmiş.

bankanız ödemenin iptal edildiğini doğruladığı zaman ödemeyi hesabınızdan kaldırırmış. bu işlem birkaç hafta sürebilirmiş.

eğer hesap dökümünde ödeme hala görünüyorsa, bankanızla görüşmenizi önerirlermiş. yapabilecekleri sadece iadenin başarıyla tamamlandığını onaylamakmış, bankanın sürecini hızlandıramazlarmış.

eğer banka iptal edilen ödemeyle ilgili daha fazla bilgi isterse onlara bildirmeliymişsiniz.
  • infernal majesty  (06.01.17 12:24:43) 
Ozet gecem. Banka daha steam'e parayi gondermeden sen iptal ettigin icin banka steamden bi para beklemeyecek direkt sana yollayacak geri. 1 hafta icinde geri yatmazsa ara bankani boyle acikla cunku bazi calisanlar anlamiyor sanirim bu farki.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (06.01.17 12:39:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.