[]

iş yeri için yemek şirketi

3 öğünde +200 kişilik yemek çıkartabilecek kapasitede, avrupa yakasında ikamet eden, askerliğini tamam, öhm.

mümkünse "bize şu firma getiriyor çok memnunuz" demenizi isterim, duyumdan çok tecrübe önemli. ilk 2-3 ay herkes güzel yapıyor, sonra bozmayacak olanı lazım. var mı önerileriniz?
teşekkürler...

 
cusine catering kullanıyoruz. fena sayılmazlar. çok çok iyi diyemem ama yediklerim arasında en iyilerden birisi.


  • teritori  (06.01.17 09:05:28) 
sofra ile anlaşmalıyız biz. biz 400 kişi civarındayız, standartların üstünde olduğunu söyleyebilirim. bir de taşıma yemek değil aşağıda mutfakta yapılıyor. taşıma performansını yeni ofise taşınınca tecrübe edeceğim.

sardunya iyidir bir de. ataşehir teb deki restoranlarını gördüm. aşmışlardı.

3 öğün de sektörde iyi bir yer edinecek gibi duruyor.
  • interview with the vampire  (06.01.17 09:36:49) 
pazarlık çok onemli sardunya ile çalışan 2 arkadaşımın şirketine tamamen farklı şekilde yemek yolluyorlar birisine daha kaliteli yiyecekler yolluyor haftanın belli gunlerinde farklı temalar yapıyorlar diğerine standard yemek üstelik anlaşma fiyatlarıda aynı .50 kuruş fark ediyor. Sıkı pazarlık yapıp sağlam anlaşma yapmalısın ve şikayet/geri bildirim çok önemli bu firmalara bozarsa anında uyarmak gerekiyor.


  • eja  (06.01.17 09:46:46) 
eja ya katılıyorum
ben sürekli tepelerindeyim, somon füme yengeç falan eklettik salata bara şu anki fiyatın üzerine belli bir fark ödeyerek her ay, sürekli daha iyi olması için çalışıyorum. kendi haline bırakırsan alır başını gider.

  • interview with the vampire  (06.01.17 09:48:33 ~ 09:48:53) 
Benim şirketimde de baya değişiklik oldu ama aralarında Sardunya'yı tek geçerim. Daha da iyileri vardır tahminimce ama şu ana kadar benim gördüğüm bu. Gerçi olay şu, siz neler istediğinizi söylüyorsunuz adamlar ona göre ya özverili çalışıp, güzel yemekler çıkartıyor ya da işte kötü şirketse yemeği rezil de edebiliyor. Özellikle paralarını alamazlarsa yemekler iğrenç oluyor.


  • evimin paspasi  (06.01.17 10:15:26) 
iki ekleme daha yapmak isterim.
Sardunya ile düzgün anlaşma ve kontrol yapabilirsen gerçekten çok başarılılar.

Ayrıca yemekhane diye bir firma ile de çalışmıştık. onlar için vasat diyebilirim.
  • teritori  (06.01.17 10:35:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.