[]

Kışın yapmalık plan

Selamlar. Dün itibariyle çok yoğun geçirdiğim bi dönemden sonra yaklaşık 1 aylık bi tatilim var ama yapacak hiç bir işim yok. Küçük bi miktar param var. Mümkünse 1 haftalık kısmında Türkiye içinde bir yere gitmek istiyorum kafam dağılsın diye. Bunun için bana bi kaç yer önerir misiniz?
Likya yolunu mı yürüsem, hava gene bi tık daha yumuşaktır istanbula göre diye düşündüm ama sanırım gene de hava nedeniyle sıkıntı.
Lütfen bi plan buldurun bana!! Olmadı git şurada çalış deyin bari biraz daha para kazanayım. Evde annemle arka sokaklar izleyerek geçirmek istemiyorum bu tatili.


 
Ne kadar miktar para, Palandoken'e giderdim ben olsam yetiyorsa. Off sogukta ates basinda fln oturmaca. Kayak fln. Enfes


  • yuzır  (06.01.17 01:24:59) 
Bin liraya yakın bi param var. Kayak olmaz ayrıca. Kardan pek hoşlanmıyorum. Gezeyim göreyim kafasında biriyim bi de.


  • phoenixboy  (06.01.17 01:28:31) 
Lykia yolunu yürümek benim bahar planım. Emre ertegün'ün yol notlarını buraya bırakayım belki faydası olur likyayoludestek.blogspot.com.tr

Bu mevsimde gidersen bu konuda yine bilgi alışverişi yapabiliriz daha önce deneyimlemedim
  • freebird5406_2  (06.01.17 01:32:26) 
Baharda hep sınavlar falan var asla vaktim yok. Zaten yazın daha iyi bişey yaparım diyip parayı harcamam muhtemelen


  • phoenixboy  (06.01.17 01:35:33) 
Kar sevmiyorsun fakat ocakta kars da güzel oluyormuş, ani harabeleri


  • freebird5406_2  (06.01.17 01:42:23) 
Bir de eğer restorasyon çalışmaları bitip ziyarete tekrar açılmışsa urfa göbekli tepe görülebilir


  • freebird5406_2  (06.01.17 01:44:19) 
Likya yolunu yazın beraber yuruyelim. 1 ay boyunca.


  • zugas  (06.01.17 01:52:03) 
Yazın çok sıcak olur. Bi de yazokulundan kalan zamanımda asyada bi yere gitmek istiyorum ve öyle planlıyorum şimdilik.


  • phoenixboy  (06.01.17 02:33:31) 
türkiye yerine vizesiz bi ülkeyi tercih et bence.


  • funl  (06.01.17 02:39:44) 
termal otellerin bir haftalık programları oluyor, onlara git. hem doğada yürüyüş falan yaparsın, masaj yaptırırsın, kaplıca hamam derken yumuş yumuş olursun.

hatay tarafı falan aslında tam şu ara gezmelik, ama malum sebeplerden öte pek mantıklı değil gibi.
  • babilbaligi  (06.01.17 10:27:37) 
www.facebook.com İmece evinde yakın zamanda yangın çıkmıştı, yeni ev için yardıma ihtiyaçları olur diye düşünüyorum, birlikte bir şeyler inşa etmek iyi gelebilir.

şöyle bir şey vardı: ormanevi.tumblr.com

tatuta çiftliklerine bakabilirsin.

ya da huzur izlanda seeds.is
  • kaset  (06.01.17 11:37:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.