[]

Terör belası

Terörü bitireceğiz söylemleri gerçekçiliğini yitirdi. Zaten artık alışmak lazıma dönüyor muhabbet. Peki tarihte bitirilmiş,yok edilmiş bir terör örgütü var mıdır bildiğiniz, Terör yalnızca form mu değiştirir ?




 
(bkz: ira)
www.bbc.com

  • baba jo  (05.01.17 21:36:22 ~ 21:36:30) 
(bkz: eta)


  • cikmaz sokaktan cikagelen cocuk  (05.01.17 21:40:00) 
FLN (Cezayir) de var. FLN'nin bağımsızlıkla sonuçlandı. Yukarıda geçen Sri Lanka'da Tamil Kaplanları askeri anlamda kaybettiler. IRA örneğinde geçtiği gibi kapsamlı bir barış planı devreye sokuldu. ETA örneğinde ise İspanya'nın otonomiye kayması ile halkın zorlaması ile (bkz: sessiz yürüyüşler) bitti (gibi bir şey). Bir de şu anda Kolombiya'da FARC ile barış görüşmelerini onaylamaya çalışıyorlar.


  • protector  (05.01.17 21:48:25) 
Terörün kaynağı süper nato ve gladyo. Terör örgütlerini bölgeyi şekillendirmek için orkestra şefi gibi yöneten yapı gladyo. Kısaca BOP projesi tehlikesi geçtiği zaman terör de biter. 15 Temmuza kadar BOP'un yemek menüsündeydik Rusya ile bölgenin garantörlüğü için imza attığımız andaysa davetlileri arasına katıldık.

Dost görünümlü düşman amerika eskiden bize ayar verirken şimdi ricacı konumuna düştü; Size El Bab'da yardımcı olalım (çok lazımdı) siz de PKK PYD'yi görmezden gelin. Tabi kurun hastalıklı ikinci İsrail'i (Kürdistan) sonra Irak ve Türkiye'den de toprak eklersiniz.

Terörün bitmemesi değil terörün ülke içinde siyasi yıpratma malzemesi olarak kullanılması rezalet. Terör terörü besleyen süper nato ne kadar gerekli görürse o kadar sürecek. Yani bize bağlı değil. Tabi ülkenin işgal edilip bölünmesine izin vermediğimiz sürece bize bağlı değil.
  • neotunc  (05.01.17 21:57:03) 
baba jo'nun üzerine ira sorunu çözümünde müzakereci jonathan powell'ın kitabı
www.idefix.com

  • freebird5406_2  (05.01.17 22:05:34) 
bu işin coğrafi konuma göre olduğunu düşünüyorum. biten terör örgütleri sıralanmış yukarıda ama pkk kadar destek aldıklarını sanmıyorum terör destkeçisi ülkelerden.


  • odiyus  (05.01.17 23:10:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.