[]

duş seti

Geçen hafta nalburdan idareten alıp taktım bir "duj seti" yıkanmak azap oldu yemin ederim. Aldığımın ertesi günü spirali patladı akmaya başladı. Bu sabah da tak diye kafama düştü sinir oldum.

Koçtaş'a gidip alıcam hafta sonu ama hangi marka alayım? Benim bildiğim bir ECA bir de Artema var diğerleri nasıldır ki? Sizinki ne marka memnun musunuz?

Rahat rahat yıkanmak istiyorum ya!

 
Artema,ECA güzel evet, Koçtaş'ta bir de Gröhe diye bir marka var galiba, o da çok iyi ama pahalı tabii ki. Bunlar kaliteli ürünler, sararmaz, kolay kolay bozulmaz. Başka markalar da iyi ama kullanıma bağlı olarak çok daha hızlı bir şekilde kireçlenir, su gelen delikler tıkanır, yamulur.

Yalnız, bir haftada spiral borusu nasıl patlamış öyle? N'apıyorsunuz duşta?
  • Tutkun  (05.01.17 17:16:53) 
Bir kac aydır sunu kullaniyoruz. Gayet guzel ve saglam.
(git:www.koctas.com.tr )

  • bir3iki7  (05.01.17 18:13:47) 
@Tutkun ahahasa herhangi bir fantezi yapmadım valla :) o kadar kalitesiz çıktı ki iki güne patladı. 30 liraya almıştım. Gidip düzgün bir şey alıcam şimdi.


  • old possum  (05.01.17 22:21:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.