[]

çaldırıp kapatan yunan telefon numarası hakkında...

ne yapılabilir?
yapacağımdan değil de merak ediyorum.
bunun hukuki bir yolu yok mudur?
mesela türkiye devleti bu aramaları sebep göstererek yunan devleti'ne atarlanamaz mı?
mesela dolandırıcılık falan diyorlar, ben bilemiyorum, ama öyle bi şey varsa dolandırılan vatandaşın zararı nasıl karşılanır?

 
Dışişleri Bakanlığı'na dilekçe verin, Yunanistan'a nota versin onlar da.

Bas engeli geç abi ne hukuğu, ne atarı allasen? Telefonunda arayan numarayı engelleme özelliği yoksa da operatöre bi sor en kötü.
  • chicha  (05.01.17 16:32:42) 
kızma makedon. ama nickinden dolayı seni arayıp tehdit mi edecekler acaba. malum yunanlar makedon adını başka ülke olarak kabul etmiyor.

şaka bir tarafa. açmayacaksın o numarayı. başka bir şey yapamazsın
  • burya  (05.01.17 16:36:09) 
Denize döktük diye yapıyorlar, boş ver.


  • angelus  (05.01.17 16:36:34) 
derdimin şikayet etmek olmadığını söyledim.
telefonda engelleme özelliği olsa bile her seferinde başka numaralardan arıyorlar.
atarlanmaktan kastımın nota verip sonra adalara falan asker çıkarmak gibi bi şey olmadığı anlaşılıyor sanırım.
  • attirmayin makedonun kafasini  (05.01.17 16:39:05) 
hayır çok saçma bi şey yani, adamlar yıllardır bunu yapıyor ve belli ki bu işten bir kazançları da var. kimse bu adamlara bir şey yapmıyor mu diye merak ediyorum şahsen.


  • attirmayin makedonun kafasini  (05.01.17 16:42:27) 
niye engellemiyorsunuz ki?

hukuki olarak var aslında, yunanistanda dava açın. bu kadar cidden dert ettiyseniz kolay.
  • kurnaz  (05.01.17 17:21:12) 
bakınız benim derdim böyle bir durumda hukuken ne yapılabileceği.
hukuku seviyorum, vakaları takip ediyorum, böyle bir dolandırılma konusunda vatandaşın zararı nasıl tazmin edilir diye soruyorum.
yani bu adamlar arayıp durduklarına göre bu işten kazanıyorlar, vatandaş mağdur ediliyor. o vatandaşın hakkının hukukunun korunması için ne yapılabilir diyorum.
ben engellerim başka numaradan ararlar, onu da engellerim bambaşka bir numaradan ararlar. ancak suçluyu engellediğinizde suç ortadan kalkmıyor, malum. değil mi?
  • attirmayin makedonun kafasini  (05.01.17 17:32:41 ~ 17:33:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.