[]

Salomon yürüyüş ayakkabısı numara meselesi

Birkaç gün önce indirim var diye gidip Salomon X Ultra 2 Gtx modeli bir goretex bir ayakkabı aldım. Mağazadaki numara kararsızlığını eve taşıdım ve hala ayakkabıyı kullanıma sokamıyorum bu sebeple. Sorunum şu: Sol ayağım sağ ayağıma göre yarım numara kadar büyük. Bu sebeple aldığım ayakkabı da sol ayak baş parmağım ayakkabının burnuna hafifçe değiyor fakat sağ ayağım gayet rahat. Bunu mağazada da fark ettim ve bir büyük numarayı da denedim. Bu sefer sol ayağım daha rahatken sağ ayağımın topuk kısmı ayakkabının arka kısmından hafifçe çıkıyor. Küçük numara olan ayakkabı 44 2/3(44 buçuk diyorlar ama 2/3 yazıyor bildiğin) numara, büyük olan 45 numara. Aralarında yarım santim fark var, öyle yazıyor. İki durumda da yaşadığım rahatsızlık farklı olsa da derecelendir deseler ikisine de 10 üzerinden 4 falan veririm. Yani iki ayakkabıyı da bir şekilde giyerim ama belli ki ikisinde de yazın aldığım Sketchers'ların verdiği rahatlığı yaşayamayacağım.
Diyeceksiniz ki o zaman Salomon alma. Ona da cevabım var hem de 3 tane:
1) Bende 1 tane daha Salomon var, 12 yıllık dağcı ayakkabısı, ondan memnunum. Onun da numarası 44 2/3. Yani zamanla kullansam bunda da memnun olurum diye düşünüyorum. Biraz da bu sebeple 44 2/3 mü 45 mi alsam diye düşünürken bunu seçtim.
2) Güzel lan bu ayakkabı
3) Gider olsun diye şirkete fatura kestirmiştim, şimdi değiştirmeye gitsem elimde iade faturasıyla gitmem lazım. Çok sıkıcı işler bunlar. Aldığım yer evime uzak, faturayı beğenmeseler o yolu geri dönmem falan gerekecek. Muhasebe de gıcık olacak falan. Ama işleri bu değil mi?

Ne yapayım ya ben.

 
Büyüğünü al, diğer ayağına kalın çorap giy.


  • teknikekip  (05.01.17 14:25:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.